上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
116  250.9k

引用:
原帖由 春仔 於 2020-3-31 01:02 發表 查看引用來源
好鬼正,本身睇你兩公婆玩已經正,而家好似仲多咗阿瑩玩埋一份😍
依家呢個時期冇得旅行,困住係香港反而多左機會玩🤭

[quote]原帖由 lostergundam 於 2020-3-29 17:31 發表 查看引用來源
原來阿瑩之前見過你條J [/quote]
玩大膽game個次,近距離見過啊

引用:
原帖由 lostergundam 於 2020-3-29 17:25 發表 查看引用來源
阿嫂真係好多水,我女人都未試過咁濕,冇濕到漏出嚟……
企係到做個陣,又搞得佢舒服,d水多到滴落地板🤭🤭

回覆 205# friendho 的帖子

開d 唔開d咁啦😂

引用:
原帖由 春仔 於 2020-3-31 19:00 發表 查看引用來源

最後有冇同阿瑩有下文呀?
我見你寫到佢好似又唔係幾介意俾你睇到佢走光咁喎,定係佢見完你支野後,心思思想試下你嗰支😆
都有少少下文啦🤭
我唔介意俾佢試,個陣都唔知老婆真係俾定試我

引用:
原帖由 lostergundam 於 2020-3-29 17:26 發表 查看引用來源
你老婆咁就你,咁玩得,真係好……
呢樣都唔係成日俾,有時會俾人鬧😂

岩岩睇番d舊相 搵到張自拍照
開心share下先🤫

講埋落去個日點收場
之前講到我同阿瑩夾擊老婆搞到佢好快高潮投降。老婆一高潮就成個人軟晒,成身挨左落阿瑩到,搞到阿瑩唔夠力,半跌半訓咁攤左落床到。原來阿瑩話老婆冇拎under俾佢,佢就冇著就咁出黎,佢一攤落床條裙縮左上去,就露晒出黎,同老婆玩既時候,佢自己都濕晒。阿瑩見我呆左望住,先發覺自己走晒光,即刻面紅紅想推開我老婆整番好。老婆high完冇咩力,特登放軟個人宅住佢唔俾佢走,老婆回左氣就順勢摸番阿瑩轉頭。

老婆:仲話我濕,你睇你濕到流晒出黎啦
阿瑩直接就呻吟左出黎,哎左一陣就叫老婆放過佢:唔玩啦,我出番去唔阻你地啦
老婆:你搞左我咁耐就咁想走,仲起碼等我地服侍番你等你舒服下啦
阿瑩:唔洗啦,你老公等緊你啊
我:我好識做,抆番出黎,唔插住啦,你地慢慢啦

見老婆搵隻手指插邊摸邊插阿瑩,搞到佢想忍住唔叫咁大聲都忍唔到,愈叫愈淫愈大聲。之前聽到阿瑩呻吟聲都係隔住間房,依家係正面前,仲要睇住佢個西俾人摸到出晒水,勁想即刻搞埋一份。
老婆同阿瑩又摸又打車輪,我忍唔住又搞番老婆,點知老婆話:喂啊 俾我抖下先 你幫手服侍下人啦

我都唔知老婆真定假,打死都扮左傻先:下,講真架,玩咁大。
老婆:怕咩姐,阿瑩你唔係唔敢啊。老婆都未講完就拉我隻手去阿瑩個西。阿瑩唔單只冇咩抗拒,仲好享受咁繼續呻吟,咁我就老實唔客氣認真咁摸啦,老婆仲讓晒位俾我,走左去啜阿瑩粒lin,繼續摸落去 阿瑩都淫叫唔停 好似好耐冇搞野好渴咁 。

轉頭老婆仲好輕挑咁問:洗唔洗我老公再深入d服侍你啊
我諗真係咁益我咩,
阿瑩:哈,怕你啊,你老公驚你嬲,唔敢亂黎架
老婆:你唔好大我地啊,老公唔好用手啦,阿瑩等緊啦
我聽到梗係即刻就位啦,阿瑩似冇諗住黎真,嚇左嚇
阿瑩:喂喂喂,講下咋,夠啦。
不過阿瑩都未講完,老婆係後面一推就插左少少落阿瑩到,阿瑩即刻叫左出黎,仲打左我一下:喂,慢d,痛啊

估唔到阿瑩都幾窄,見佢咁窄都驚佢痛,開始都慢慢黎慢慢插深d,不過佢水夠多,好快就順晒,插順左就慢慢加速,阿瑩就愈叫愈大聲。佢又好似想講野,但又忍唔住係咁呻吟,見佢好似好爽,想講野又叫唔停。轉頭老婆仲加多兩腳,係咁捽阿瑩下面,搞到佢淫叫唔停,過多陣阿瑩都頂唔順,抽搐住咁叫停,喘晒氣咁叫都冇力叫咁。搞左佢兩個咁耐,其實我都就快頂唔住,諗住插多陣就射啦。老婆見阿瑩夠晒皮,冇晒力咁,就轉過黎話我。

老婆:喂,搞咁耐架你,阿瑩都冇晒力啦
我:好好好,知道啦。
阿瑩:喂喂喂,夠啦夠啦,快d抆出黎啦。
老婆:自己舒服完就閃人啦。
我都冇理繼續插緊。
阿瑩又好大力咁打左我一下:停啦,危險期啊,我幫你含啦
阿瑩講完搞到我醒晒,估唔到可以插到阿瑩,佢仲肯幫我含
而且我都唔想搞出人命,廢事阿瑩反感以後冇得玩
阿瑩都冇理我同我老婆反感,就起身跪係我面前,佢拎住我條野,叫我唔好咁耐,就放左入口。
上次見阿瑩幫佢條仔含已經知佢口技了得,俾佢親自服侍,又舔又含真係勁爽,仲間中就望上黎,個樣勁正。
老婆見自己冇野做,走過黎問我:好爽啦你,之後就同我打車輪,阿瑩再幫我含多陣,我都引唔住未抽番出黎就直接口爆左阿瑩。老婆好識做過去拎紙巾俾阿瑩,好彩阿瑩冇嬲,吐番出黎,淨係話我咁突然。抖左一陣,阿瑩就話差唔多要交人,講好邊個都唔可以同其他人講,就各自整理一下。

引用:
原帖由 jfcs123 於 2020-4-4 00:16 發表 查看引用來源
正呀,咁之後仲有冇玩 ?
試左老婆咩料先再玩落去

引用:
原帖由 erosu69 於 2020-4-4 01:22 發表 查看引用來源
師兄你冇上套就咁插阿瑩?
冇上啊,佢都清白女仔黎既
唔係危險期,分分鐘..🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆