上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
116  250.9k

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-4-4 03:50 發表 查看引用來源
居然有一篇咁正既文,走寶。
有機會再分享下

引用:
原帖由 細路仔鈕計 於 2020-4-4 21:27 發表 查看引用來源
Ching真係大膽,唔怕老虎秋後算賬,你知啦,女人好小氣~
驚啊,所以一開始都係等佢推我先敢玩,起碼俾佢小氣個陣,有得賴

回覆 229# fernando_9 的帖子

唔驚啦,唔識講大話,有咩即刻睇得出。而且以前講過呢d話題,俾佢鬧爆

同老婆阿瑩搞過之後,都有試水溫問下老婆有冇嬲,上次做咩咁放。一開始老婆都冇講好多,淨係警告我唔好諗住之後就可以周圍搞搞陣。話上次個mood好搞到玩大左,同埋係識左阿瑩咁耐信得過大家又有感情先會玩。
不過總覺得上次阿瑩同老婆係夾埋,我前前後後問左好多次。終於都俾我問到,大約輯錄番既對話啦

我:硬係覺得上次你地夾埋整我
老婆:整你,定益你啊,依家你最開心啊
我:我聽你講要做咩就做咩咋
老婆:扮野啦,你肯定都想搞阿瑩好耐
我:冇啊,配合你咋,有你仲唔夠咩。唔好講左落我到,冇啦啦一齊沖涼,轉頭仲玩到咁大,快d講有咩古怪?
我一落摸佢唧佢,搞到佢縮黎縮去係咁笑,一開始都唔應我,堅持左好一段時間
老婆怕左我先講d
老婆:最衰咪又係你,朝早做個陣整左咖哩雞係人心口
,我同阿瑩換衫做瑜珈就俾佢見瑜,你行開左之後就係咁串我
我:有咩,我都係到架,唔覺有講既
老婆:中段你返左房嘛,之後阿瑩咪係咁話我囉,我咪話你朝早俾你折磨完囉。不過原來佢地好耐冇做
我:下,鬧交咩。
老婆:佢又話冇喎,佢地上一次係同我地玩game個次。

我:玩game? 我有去架?
老婆:咩啊,飲到醉晒玩大膽game個次喎
我:阿瑩係我地面前幫佢條仔含個次?好耐喎真係,同埋個次得佢幫條仔吹,佢自己冇份添。
老婆:係啊,所以佢咪話我晒命,成日做仲話攰。之後沖涼個陣佢話上次睇住我地做,自己冇得搞都唔知幾辛苦。係喎佢仲讚你大條,估唔到俾佢試埋。
我:啊,仲話冇預定冇夾埋
講到好興恰恰,又想搞老婆,摸就要繼續摸,不過要問埋先進一步

老婆:冇啊,我沖涼個陣俾佢搞到暈陀陀啦,邊有同佢再傾咩姐
我:你地係入面搞咩啊
老婆:佢手多多,周圍摸,本身諗住拿拿聲沖完就出黎先,俾佢搞到我濕左,我咪搞番佢。
我:嘩嘩嘩,你地咁變態
老婆:入面太焗,我話出黎先,點知佢話你朝早搞完要抖下,叫我唔好出去住。我有幫你講野話你好勁,實唔洗抖啦
我:就咁就出左黎
老婆:啊,我多口講左句,唔信叫我老公服侍下你囉,不過佢鬧我痴線,叫我出去唔鬼阻住我地,仲話要浸一陣浴既。

我:喔,原來老婆賣左我俾人。
老婆:咪扮可憐啊,明明益左你,講明啊,你唔好私下搞搞陣啊。
我:傻啦,都話聽你話咋,點會亂黎。
老婆:仲有啊,你真係搞大左阿瑩你就死梗,佢地咁耐冇做過,實知佢偷食。
我:知知知,下次帶套。
老婆:你就想仲有下次。

既然大概知道上次咩事,咁我就做番正經事,老婆都摸到出晒水,咁就冇傾咁多搞野緊要。

回覆 234# chris4296 的帖子

我同老婆不嬲唔帶套,所以屋企一個都冇。上次去超市買野,我拎左盒套,老婆冇阻止,似乎仲有下次既機會。

回覆 235# 地獄宇宙的筍盤 的帖子

哈哈 繼續留言傾計都算朋友啊

引用:
原帖由 一二二一 於 2020-4-7 03:16 發表 查看引用來源
原來俾人賣咗豬仔
等緊下次被賣😝

引用:
原帖由 lostergundam 於 2020-4-7 14:40 發表 查看引用來源
好好睇,有咁嘅老婆同佢姊妹,不得了
雖然係咁諗幾時下次,但又唔可以成日講住呢個話題。驚老婆嬲,所以先繼續同老婆玩住先

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-4-7 16:58 發表 查看引用來源
應該有機會同阿瑩單獨大戰。
要搵機會,俾老婆知就真係當偷食都似

引用:
原帖由 至尊漢堡 於 2020-4-7 23:53 發表 查看引用來源
我老婆有個fd又係叫亞瑩,仲要幾得下,睇得特別投入😆
師兄都搵下機會🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆