上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
332  251.0k

師兄,阿嫂好正,身村fit

回覆 138# beatsaudio0 的帖子

呢度唔會....我提議你可再重post 😆

有一對相識多年台灣夫婦(旅遊時台灣識, 唔係後生, 半退休狀況), 識落啱 key 啱玩, 我倆得閒會過去等佢地帶路去遊玩浸溫泉食好野, 夾到時間會去外地玩, 佢地兩公婆有次話咁大年紀老土左咁耐想試 d 大膽野例如裸泳天體營玩裸露等等, 但得兩個人沒膽量去試, 如果我地都啱玩呢樣嘅做伴帶埋路就好, 咁就由泰國租 villa 玩裸泳開始, 之後發展更加去過天體村(都係泰國, 歐洲對大家來講都係貴, 窮等人家也), 由開始起大家有共識唔會偷拍對方更唔會交換玩, 大家互信, 而事實有觀眾係幾刺激 , 租 villa 玩初期女仕們都係驚驚地, 耐 d 先敢逐步裸露, 之後當然係隨意造野, 至近年有去旅遊會抽兩三天租間兩房有泳池 resort / villa 玩禁室, 情趣遊戲少不了, 加 d 整蠱環節多添樂趣(例如好似樓主玩果 d 抽到乜野就同另一半造俾觀眾睇, 整蠱佢地以為含錯人地老公條野 ), 太長篇唔打太多, 加上四人 over 200 歲年老組合冇乜興趣睇, 只係俾個建議樓主同朋友組合咁熟可以提議佢地同行住下呢 d resort/villa, 再部署玩裸露, 換唔換伴自己商議, 實行過或玩過就當我冇講過...

諗住遲 d 會約埋佢地去一間開左唔耐 village, 入面有私人沙灘, 行一陣就到, 諗住唔使去歐洲果 d 都可以晌沙灘砌老婆口爆顏射過癮下, 疫症過後先算.
village 官網, 唔係賣廣告, 係朋友介紹, 各 c 亨 c 姐可以考慮去玩  
https://orientalbeachvillage-phuket.com/videos/

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2020-3-8 15:51 發表 查看引用來源
等我補番張相先🤫🤫 🤫
阿嫂巧身材

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-9 08:36 發表 查看引用來源
有一對相識多年台灣夫婦(旅遊時台灣識, 唔係後生, 半退休狀況), 識落啱 key 啱玩, 我倆得閒會過去等佢地帶路去遊玩浸溫泉食好野, 夾到時間會去外地玩, 佢地兩公婆有次話咁大年紀老土左咁耐想試 d 大膽野例如裸泳天體 ...
好有興趣...去試吓....

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-9 08:36 發表 查看引用來源
有一對相識多年台灣夫婦(旅遊時台灣識, 唔係後生, 半退休狀況), 識落啱 key 啱玩, 我倆得閒會過去等佢地帶路去遊玩浸溫泉食好野, 夾到時間會去外地玩, 佢地兩公婆有次話咁大年紀老土左咁耐想試 d 大膽野例如裸泳天體 ...

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-9 09:28 發表 查看引用來源
正呢, 朋友講就算遠水路都有唔少港人去玩, 單身可以入場住房或玩日頭一日遊, 不過好在係 cloth optional, 男或女怕醜可以搵條巾或 Salon skirt 遮下唔係硬性一定全裸, 怕人睇到全相有保障, 至於想搞野唔可以公開公眾, 要返房造, 一般 naturist village 規矩

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-9 09:37 發表 查看引用來源

正呢, 朋友講就算遠水路都有唔少港人去玩, 單身可以入場住房或玩日頭一日遊, 不過好在係 cloth optional, 男或女怕醜可以搵條巾或 Salon skirt 遮下唔係硬性一定全裸, 怕人睇到全相有保障, 至於想搞野唔可以公開公 ...
泰國邊度呀?🤪😋

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-9 09:40 發表 查看引用來源
泰國邊度呀?🤪😋
地址: 81, Koh Kho Khao, Takua Pa District, Phang-nga 82190 泰國 布吉好北面, 官網有寫, 未去過唔知得太清楚.

今年度所有北方冇乜好運行(玄學家講), 出年先 plan 去..

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-3-9 09:51 發表 查看引用來源

地址: 81, Koh Kho Khao, Takua Pa District, Phang-nga 82190 泰國 布吉好北面, 官網有寫, 未去過唔知得太清楚.

今年度所有北方冇乜好運行(玄學家講), 出年先 plan 去.. ...
哈哈~你信呢啲嘢😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆