上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
332  250.8k

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2019-11-14 11:30 PM 發表 查看引用來源
之前個acc唔記得密碼 搵黎搵去都搵唔到 唯有開個新acc

前排老婆去做姐妹,我都有去飲。對新人係酒店擺送左兩晚酒店,佢地住淨係用左一晚,擺完酒個晚就冇用。我地諗住唔好晒,幾個熟既話留黎睇下會唔會下場飲完就係酒店休息。
最終有去飲野,不過冇人留底,我同老婆本身都想返屋企算,但又要搞CHECK OUT,老婆個FD又好醉下,唯有都係過一晚啦。
上到去扶左佢去梳發,諗住拎毛巾俾佢抹下面醒一醒, ...
我有一次同老婆去日本,我老友同佢老婆喺樓上睡房訓覺,我就同老婆喺地下客廳梳化,我叫老婆除哂衫幫我含,嗰次都好刺激😊

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-11-20 01:11 AM 發表 查看引用來源

我有一次同老婆去日本,我老友同佢老婆喺樓上睡房訓覺,我就同老婆喺地下客廳梳化,我叫老婆除哂衫幫我含,嗰次都好刺激😊
好刺激,有無比老友發現?

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2019-11-18 01:26 PM 發表 查看引用來源
其實玩暴露老婆真係好刺激㗎
我試過同老婆坐中港旅遊巴途中,同老婆玩震蛋,期間老婆high到不得了,我索性將老婆條裙成條揭起哂,再擘大老婆雙腳,坐隔離排阿叔望到眼都凸埋。

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-11-20 05:28 PM 發表 查看引用來源

我試過同老婆坐中港旅遊巴途中,同老婆玩震蛋,期間老婆high到不得了,我索性將老婆條裙成條揭起哂,再擘大老婆雙腳,坐隔離排阿叔望到眼都凸埋。 ...
比著我都眼凸啦!C兄真幸福,呀嫂咁識玩!

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2019-11-18 12:59 PM 發表 查看引用來源
我都試過暴露老婆係喺大廳玩隔離屋個大叔睇住我哋玩好刺激
屋企大廳?

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2019-11-18 01:26 PM 發表 查看引用來源
其實玩暴露老婆真係好刺激㗎
會上癮😂

引用:
原帖由 Jerry哥哥 於 2019-11-19 05:25 AM 發表 查看引用來源

我都覺得喺,個姐妹應該喺扮訓
等我叫老婆chok 下佢先

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-11-20 01:11 AM 發表 查看引用來源

民宿樓上樓下 我都試過👍

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-11-20 05:28 PM 發表 查看引用來源

我試過同老婆坐中港旅遊巴途中,同老婆玩震蛋,期間老婆high到不得了,我索性將老婆條裙成條揭起哂,再擘大老婆雙腳,坐隔離排阿叔望到眼都凸埋。 ...
好大膽😳😳

引用:

查實隔離個阿則師會唔會以為你地陣中產子而眼都突埋....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆