上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
332  250.8k

隔離屋個大叔而家週不時喺窗口邊食煙啦成日想夾嘢

老實講啦有呢啲嘢睇係男人都鍾意睇㗎啦尤其是係人哋個老婆

去年有一次同老婆返大陸浸溫泉佢跌親尾龍骨跟住扶佢去醫療室畀個醫生睇個醫生二話不說展覽我老婆件泳衣一尺低我攞和件泳衣露出個八月十五同個下部跟住酒店經理同埋導遊第一時間到醫療室睇我老婆個籮柚同埋下部當時真係好刺激仲要係近距離咁睇都唔知幾個人即刻硬曬

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2019-11-23 09:00 PM 發表 查看引用來源
去年有一次同老婆返大陸浸溫泉佢跌親尾龍骨跟住扶佢去醫療室畀個醫生睇個醫生二話不說展覽我老婆件泳衣一尺低我攞和件泳衣露出個八月十五同個下部跟住酒店經理同埋導遊第一時間到醫療室睇我老婆個籮柚同埋下部當時真係好刺激仲要係近距離咁睇都唔知幾個人即刻硬曬 ...
雖然呀嫂跌親好痛苦,唔知呀嫂暴露於 陌生人有冇好興奮呢?

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2019-11-22 10:28 PM 發表 查看引用來源
補番上次酒店既情景先

張圖咁正既 係點整架?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-11-22 03:21 PM 發表 查看引用來源
最激試過同老婆(當時係女朋友),係佢屋企個廳扑野(女上男下),佢個妹突然開門。原本我諗住停,但我老婆唔俾我停,我老婆叫佢阿妹返入房,之後我哋繼續。 ...
正啊 有冇得爆多d情況

引用:
原帖由 haterr 於 2019-11-24 01:59 AM 發表 查看引用來源

張圖咁正既 係點整架?
偷影完老婆,加番少少效果,再放上黎黎😝

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-11-22 15:21 發表 查看引用來源
最激試過同老婆(當時係女朋友),係佢屋企個廳扑野(女上男下),佢個妹突然開門。原本我諗住停,但我老婆唔俾我停,我老婆叫佢阿妹返入房,之後我哋繼續。 ...
有冇睇到你枝炮先?定吸引唔到佢?

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2019-11-26 09:13 PM 發表 查看引用來源

偷影完老婆,加番少少效果,再放上黎黎😝
超正, 最鍾意係背後望住個pat同條腰
再加埋bra帶

咁刺激,相信師兄會再暴露老婆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆