上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
332  250.8k

引用:
原帖由 haterr 於 2019-11-27 01:26 AM 發表 查看引用來源
超正, 最鍾意係背後望住個pat同條腰
再加埋bra帶
係啊 後推都有差唔多既感覺

引用:
原帖由 Talltree888 於 2019-11-27 05:50 PM 發表 查看引用來源
咁刺激,相信師兄會再暴露老婆
當然,會上癮架

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2019-11-27 09:58 PM 發表 查看引用來源

係啊 後推都有差唔多既感覺
同埋背住先可以偷影到

引用:
原帖由 haterr 於 2019-11-28 01:20 AM 發表 查看引用來源

同埋背住先可以偷影到
放部機係側邊都偷影到🤫🤫

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2019-11-23 09:00 PM 發表 查看引用來源
去年有一次同老婆返大陸浸溫泉佢跌親尾龍骨跟住扶佢去醫療室畀個醫生睇個醫生二話不說展覽我老婆件泳衣一尺低我攞和件泳衣露出個八月十五同個下部跟住酒店經理同埋導遊第一時間到醫療室睇我老婆個籮柚同埋下部當時真係好刺激仲要係近距離咁睇都唔知幾個人即刻硬曬 ...
師兄,我舊年同老婆去深圳東部華僑城玩,晚上去酒店內的溫泉,因為不是假期,不是很多人,多數都係一pair一pair,或者是一班人的。浸浸下我將隻手放係老婆泳衣內,摸佢個胸,離五六呎遠有對男女,個男的見我這樣,不時偷偷望過來,我想拉低D佢件泳衣露個胸出來,但係佢唔肯

引用:
原帖由 Talltree888 於 2019-11-29 05:14 PM 發表 查看引用來源

師兄,我舊年同老婆去深圳東部華僑城玩,晚上去酒店內的溫泉,因為不是假期,不是很多人,多數都係一pair一pair,或者是一班人的。浸浸下我將隻手放係老婆泳衣內,摸佢個胸,離五六呎遠有對男女,個男的見我這樣,不時偷偷望過來,我想拉低D佢件泳衣露個胸出來,但係佢唔肯 ...
師兄好大膽 公眾池都玩 
我都係係獨立溫泉玩咋

收到師兄妹PM. 不過我係新手階級 覆唔到😂
有咩係到講住先

引用:
原帖由 Talltree888 於 2019-11-29 05:14 PM 發表 查看引用來源

師兄,我舊年同老婆去深圳東部華僑城玩,晚上去酒店內的溫泉,因為不是假期,不是很多人,多數都係一pair一pair,或者是一班人的。浸浸下我將隻手放係老婆泳衣內,摸佢個胸,離五六呎遠有對男女,個男的見我這樣,不時偷偷望過來,我想拉低D佢件泳衣露個胸出來,但係佢唔肯 ...
情景好吸引,對方男女有無互動回應你地?

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2019-11-22 10:28 PM 發表 查看引用來源
補番上次酒店既情景先

呢個post最正係睇住另一半係甘騎,不停紐腰,個子宮頂住個龜頭係甘磨好正

之前睇左有師兄帶個老婆去後樓梯玩,我諗番起仲未結婚個陣,都同老婆係樓梯玩,搞到我心癢癢想再玩過。

終於有日搵到個機會,本身個日出街食,點知周圍都排好多人,唯有叫外賣啦,返到去老婆想沖涼先 我就執左條白色絲質睡裙 黑色T Back俾老婆換,然後乖乖地等外賣。原本諗住老婆沖完到我沖,等老婆要開門拎外賣,可惜外賣竟然早過老婆出黎就送到。

呢樣冇得玩,正正經經食飯啦。到食完,我都好似平時咁包好d垃圾,原本諗住扔出去,諗諗下一陣叫老婆出去扔啦,咁我就同老婆講繼續睇埋套戲先。講開又講,套戲冇特別揀,明明唔係三級 但係唔知點解好多床戲,睇到咁上下我都忍唔住摸下老婆大脾,老婆好識做咁挨埋黎,不過特登忍住唔深入搞,淨係摸下波波、係老婆大脾內側遊走,點到為止。老婆明顯愈撩愈慶,心不在焉都冇咩睇套戲,又主動錫我,又摸我條野。

都係時候啦,我就起身話要扔左外賣野食先啦,一陣放過野會引老鼠曱甴,叫老婆拎外賣個袋,我順便拎屋企原本d垃圾。一開始老婆都扭扭擰擰,我幫佢披左件外套仔就推佢行。老婆唔情唔願咁起身拎野,一起身我就發晒光,除左黑色T Back 完全透晒出黎,仲見到原來衰妹已經濕晒,條睡裙已經濕左一達。我係老婆後面慢慢跟住行欣賞下呢個好誘惑既畫面,雖然都有少少擔心有鄰居出黎會點,但又有d興奮有冇人真係會見到老婆咁暴露呢。推開左門係後樓梯扔完垃圾,原本老婆九秒九想返屋企,不過俾我攬住左佢,咁好既機會,梗係要好好享受啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆