上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
332  250.8k

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2019-12-2 12:04 AM 發表 查看引用來源
之前睇左有師兄帶個老婆去後樓梯玩,我諗番起仲未結婚個陣,都同老婆係樓梯玩,搞到我心癢癢想再玩過。

終於有日搵到個機會,本身個日出街食,點知周圍都排好多人,唯有叫外賣啦,返到去老婆想沖涼先 我就執左條白色絲質睡裙 黑色T Back俾老婆換,然後乖乖地等外賣。原本諗住老婆沖完到我沖,等老婆要開門拎外賣,可惜外賣竟然早過老婆出黎就送到。

呢樣冇得玩,正正經經食飯啦。到食完,我都好似平時咁包好 ...
真懂得享受

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2019-12-2 12:04 AM 發表 查看引用來源
之前睇左有師兄帶個老婆去後樓梯玩,我諗番起仲未結婚個陣,都同老婆係樓梯玩,搞到我心癢癢想再玩過。

終於有日搵到個機會,本身個日出街食,點知周圍都排好多人,唯有叫外賣啦,返到去老婆想沖涼先 我就執左條白色絲質睡裙 黑色T Back俾老婆換,然後乖乖地等外賣。原本諗住老婆沖完到我沖,等老婆要開門拎外賣,可惜外賣竟然早過老婆出黎就送到。

呢樣冇得玩,正正經經食飯啦。到食完,我都好似平時咁包好 ...
重以為喺後樓梯執番劑添!

引用:
原帖由 Talltree888 於 2019-11-29 05:14 PM 發表 查看引用來源

師兄,我舊年同老婆去深圳東部華僑城玩,晚上去酒店內的溫泉,因為不是假期,不是很多人,多數都係一pair一pair,或者是一班人的。浸浸下我將隻手放係老婆泳衣內,摸佢個胸,離五六呎遠有對男女,個男的見我這樣,不時偷偷望過來,我想拉低D佢件泳衣露個胸出來,但係佢唔肯 ...
yes, 我和 老婆 刀 試過 於温泉 摷西 渣波...

[quote]原帖由 issacsac 於 2019-12-2 02:06 PM 發表 查看引用來源

yes, 我和 老婆 刀 試過 於温泉 摷西 渣波...

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-12-2 09:48 AM 發表 查看引用來源

重以為喺後樓梯執番劑添!
尋晚寫到一半 
老婆問我搞咩 差d俾佢見到,一陣講埋後尾點先

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-12-1 08:45 PM 發表 查看引用來源

呢個post最正係睇住另一半係甘騎,不停紐腰,個子宮頂住個龜頭係甘磨好正
俾人服侍個感覺都好爽

支持師兄 好刺激 我都鍾意玩刺激

後樓梯開佢波?

老婆俾我從後攬住,想轉身走都走唔到,係咁叫我唔好玩返屋企先啦.我梗係冇理佢講咩啦,一手伸入老婆條裙順住大脾摸上去,都未摸到T Back就已經係大脾內側濕左
我一路講一路摸入去:又話唔玩,做咩流到落大脾
老婆:乖啦,返去屋企你想點就點,好冇
老婆俾我係咁摸都忍唔住細細聲叫左出黎,我又落晒嘴頭同老婆講,唔洗驚,過晒巡樓時間啦,我睇過晒冇CCTV架。
老婆驚隔離會扔垃圾架,叫我咪玩啦,轉頭見我唔理佢,竟然叫我上半層先
心諗上得半層即係有得搞落去
話就話半層冇咁揚,如果有人開門扔垃圾,一樣會見到。當然冇理咁多啦,攬住老婆打車輪,沿住條頸一路錫落去,老婆條吊帶睡裙拉開少少,已經成個波跌左出黎,我邊啜邊插隻手指入去,老婆呻吟愈黎愈明顯,搞到要提佢忍住細聲D。見老婆咁爽,乘機問佢想唔想我插佢,老婆好快咁點頭,轉身扶住欄杆就俾我插。一插入去,老婆就好似平時咁叫左出黎,佢之後咬住唇忍住唔呻吟,個畫面真係超正。繼續推左老婆好一陣,老婆好似好攰咁,就轉轉姿勢面對面抬起老婆一隻腳,一路插一路錫波波,過多陣都FEEL 到老婆到頂,攬到我實一實,下面又係咁收縮。老婆高潮完攰到企唔穩,唯有返屋企先繼續。返去個陣都好驚,我條褲同老婆條裙都濕左,勁大達水印。最後都冇驚冇險返到屋企,一返到入屋,老婆訓底係梳發,我地就繼續下半場XD

高潮之後仲任你魚肉佢,勁!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆