上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
332  250.8k

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2019-12-2 21:46 發表 查看引用來源
老婆俾我從後攬住,想轉身走都走唔到,係咁叫我唔好玩返屋企先啦.我梗係冇理佢講咩啦,一手伸入老婆條裙順住大脾摸上去,都未摸到T Back就已經係大脾內側濕左
我一路講一路摸入去:又話唔玩,做咩流到落大脾
老婆:乖啦,返去屋企你想 ...
喺樓梯搞老婆真係又淫、又刺激!我都好鍾意同老婆去樓梯玩㗎!

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-12-4 22:13 發表 查看引用來源
喺樓梯搞老婆真係又淫、又刺激!我都好鍾意同老婆去樓梯玩㗎!
師兄有咩分享,有冇俾人撞見過?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-12-3 01:55 發表 查看引用來源
高潮之後仲任你魚肉佢,勁!
係啊 超正

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2019-12-4 23:17 發表 查看引用來源

師兄有咩分享,有冇俾人撞見過?
之前試插插吓老婆,見佢個樣咁淫,就話要帶佢出去樓梯比其他男人摸吓、插吓,老婆細細聲話好呀!於是幪住老婆對眼,裡面真空著住睡袍行咗出去後樓梯,去到之後就叫老婆灣腰扶住欄杆,然後我就除咗老婆件睡袍,當時老婆話唔好,話好驚比人見到,我細細聲講你唔係想比其他男人摸咩?跟住我就行出防煙門,隔住玻璃望住佢自己一個全裸企喺樓梯度,當時真係好刺激、好興奮!(最後當然係無人經過🤣)過咗大約5分鐘,我就靜靜哋推門,然後慢慢行埋老婆度,用個鼻貼近佢下面,等佢幻想吓真係有男人見到,我開好始慢慢錫佢下面,嗰一刻啲淫真係多到不得了,錫咗一陣就開始插佢,仲攞埋條假狗出嚟比佢擔,間中又用假狗插吓佢,老婆完全享受同陌生人3P,又興奮、但又唔可以大叫,個感覺好正!插咗5分鐘已經忍唔住狂射哂入去了,之後即刻快步衝返入屋!清醒過後,老婆話真係好刺激、好興奮、好驚比街坊睇到,見到都唔知點算

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-12-6 08:48 發表 查看引用來源

之前試插插吓老婆,見佢個樣咁淫,就話要帶佢出去樓梯比其他男人摸吓、插吓,老婆細細聲話好呀!於是幪住老婆對眼,裡面真空著住睡袍行咗出去後樓梯,去到之後就叫老婆灣腰扶住欄杆,然後我就除咗老婆件睡袍,當時老婆話唔好,話好驚 ...
好刺激啊
可惜我見老婆腳仔軟冇係樓梯插到射埋,不過入屋繼續 之後口爆都好爽

引用:
原帖由 beatsaudio0 於 2019-12-6 23:41 發表 查看引用來源

好刺激啊
可惜我見老婆腳仔軟冇係樓梯插到射埋,不過入屋繼續 之後口爆都好爽
都已經好爽,你老婆有回味嗎?慢慢調教,越玩越放!

回覆 76# cocoalva 的帖子

冇鬧爆我,應該可以繼續
我就係睇左師兄你篇野 引起條癮要帶老婆玩下

上星期明明凍左,點解反而著多左短裙😍😋

好正,睇到扯行曬,兩個咁玩得

回覆 79# Ebokwong 的帖子

好似冇咩人睇 懶得寫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆