暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
5  251.0k

引用:
原帖由 我都好愛我老婆 於 2019-11-20 01:11 AM 發表 查看引用來源

我有一次同老婆去日本,我老友同佢老婆喺樓上睡房訓覺,我就同老婆喺地下客廳梳化,我叫老婆除哂衫幫我含,嗰次都好刺激😊
好刺激,有無比老友發現?

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-11-20 05:28 PM 發表 查看引用來源

我試過同老婆坐中港旅遊巴途中,同老婆玩震蛋,期間老婆high到不得了,我索性將老婆條裙成條揭起哂,再擘大老婆雙腳,坐隔離排阿叔望到眼都凸埋。 ...
比著我都眼凸啦!C兄真幸福,呀嫂咁識玩!

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2019-11-22 09:22 PM 發表 查看引用來源
我老婆冇反抗因為當時係夜晚12點幾佢以為冇人所以任我玩 仲要第二朝我同我老婆返工出門口撞見個大叔呀
哈哈,之後大叔有冇經常對主窗口食煙?

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2019-11-23 09:00 PM 發表 查看引用來源
去年有一次同老婆返大陸浸溫泉佢跌親尾龍骨跟住扶佢去醫療室畀個醫生睇個醫生二話不說展覽我老婆件泳衣一尺低我攞和件泳衣露出個八月十五同個下部跟住酒店經理同埋導遊第一時間到醫療室睇我老婆個籮柚同埋下部當時真係好刺激仲要係近距離咁睇都唔知幾個人即刻硬曬 ...
雖然呀嫂跌親好痛苦,唔知呀嫂暴露於 陌生人有冇好興奮呢?

引用:
原帖由 Talltree888 於 2019-11-29 05:14 PM 發表 查看引用來源

師兄,我舊年同老婆去深圳東部華僑城玩,晚上去酒店內的溫泉,因為不是假期,不是很多人,多數都係一pair一pair,或者是一班人的。浸浸下我將隻手放係老婆泳衣內,摸佢個胸,離五六呎遠有對男女,個男的見我這樣,不時偷偷望過來,我想拉低D佢件泳衣露個胸出來,但係佢唔肯 ...
情景好吸引,對方男女有無互動回應你地?

回覆 108# beatsaudio0 的帖子

好正 情趣大富翁喺邊度買?

前往最後回覆