上一頁下一頁
發新話題

暴露老婆 - p32 同老婆健康行山 + 相

收藏  |  訂閱
116  251.0k

引用:
原帖由 friendho 於 2020-3-9 23:41 發表 查看引用來源
我都想見下阿嫂小雲
都睇到小小🤫🤫,下次睇下有冇機會再影

引用:
原帖由 cola1915 於 2020-3-10 08:37 發表 查看引用來源
師兄,我地想貪心d欣賞多幾張靚靚阿嫂相片
搵下機會先
上次張口爆相好似太激,要收斂d

回覆 169# 不動明皇 的帖子

要keep 要keep💗💗

突如其來既3P初體驗 MFF (上)

老婆間中就約阿瑩係屋企做瑜珈,早排都約左個weekend。阿瑩中午就黎到,留左係我地屋低成日,食完野hea左陣就同我老婆練瑜珈。佢兩個以前都有玩,佢地換晒貼身運動褲/ Sport bra,今朝先同老婆做完,依家𥄫到我又硬晒,一陣要搵老婆做多次。不過連續幾次同阿瑩有眼神接觸,俾佢見到我𥄫佢,尷尷尬尬唯有返房先。
過左陣,佢地練完,老婆入黎拎衫話同阿瑩一齊沖涼,佢見我呆左一陣,就加句扮咩嚇親,成日都一齊沖架啦,轉身就走左去沖涼啦。當然我唔係嚇親,係諗緊衰野姐。本身諗住出去聽下佢地講咩,基本上都淨係聽到笑聲吵鬧聲同水聲,只可以乖乖地等老婆出黎啦。

佢地沖完開門,老婆問上次日本買既浴鹽係邊,阿瑩想浸一陣。阿瑩跟住老婆行出黎,企左係浴室門口,重點係佢淨係用毛巾包住個身,露晒成對大脾出黎,只係剛剛遮到下面。睇到我眼都凸埋出黎,老婆係到,唔可以咁明目張膽唯有拿拿聲拎俾佢啦。老婆一返入房,就俾我攬住黎錫。

老婆:又要,今朝先做完
我:老婆咁正,邊會夠架
老婆:你唔係𥄫阿瑩,𥄫到咁興奮啊
我:邊會姐,係咁𥄫你啦,岩岩練瑜珈係咁走光引我,好彩佢條仔唔係到姐
老婆:你怕咩,你唔係最鍾意露俾人睇咩?!
我:我邊有⋯ 俾老婆講中左,搞到我都唔知點應好
老婆:仲有啊,你岩岩都𥄫阿瑩啦,下次我換套大膽d黎益返其他人
我:冇啊冇啊

女人呢家野,好難講,唔知佢冇所謂定真係嬲,講野要好小心。不過,雙手一路冇停過,老婆都俾我推左上床,揭起條裙見老婆底底都冇著
我:啊 咁open 原來你係話著大膽d黎益我,under都冇著既
老婆:岩岩拎漏左入去咋

除左冇底底,老婆d水都已經流到出黎,忍唔住要幫老婆舔下佢。雖然口話唔好,不過老婆明顯就好想要。愈舔就愈多水,起番身諗住叫老婆幫我含,都係忍唔住要插陣先。老婆d勁多漏到張床都係,今朝又做過,一黎就可以插盡入去,老婆冇諗住咁突然,都大叫左出黎,冇忍住佢既呻吟聲係咁嗌。插左一陣,老婆叫我挨住坐,到佢服侍我。轉完身,我先醒起老婆岩岩入黎門都冇關就開波,即刻想阿瑩快d浸完出黎做觀眾。果然冇耐就聽到佢沖完出黎,老婆繼續幫我含,可能冇留意到。

真係嚇親我既係,阿瑩行左黎我地房門口企左係到,同我面對面,做左個唔好出聲既手勢。老婆就背著門口半趴半跪咁繼續幫我又舔又含,完全唔知阿瑩係正佢後面。轉頭,阿瑩仲好輕盈咁行左老婆後面,伸手摸老婆下面。老婆可能以為我摸佢,仲嗯嗯啊呀咁呻吟出黎,但係我大爺咁挨係到點會摸到佢呢。

回覆 175# china2008 的帖子

出左去接老婆,要返去先post到😆

引用:
原帖由 一二二一 於 2020-3-29 00:47 發表 查看引用來源
Ching 好想知道呢個續集係點
Sorry sorry 琴日貼完出黎,接完老婆返屋企忍唔住就搞番次回味回味所以冇post到

引用:
原帖由 kai9336 於 2020-3-29 12:24 發表 查看引用來源
應該嘈醒埋個朋友3p
邊個朋友就得我地3個,都已經參戰啦😍

回覆 186# lostergundam 的帖子

所以忍唔住偷影左。哈哈

講埋落去,不過事關太長啦,都要分多次post

講到阿瑩偷偷入黎摸緊老婆,轉頭阿瑩出聲講野。

阿瑩:又話拎under俾我?
老婆嚇一嚇即刻抬起頭,轉身望住阿瑩
老婆:喂喂喂 你做咩入左黎
阿瑩:你唔係唔記得左我等你呀,自己係到風流快活,睇你濕到咁。
阿瑩一路講一路摸緊我老婆下面
老婆:喂呀,唔好摸啊,我依家拎俾你啊,又啤住我,鬧我唔關門
阿瑩:我都出左黎囉,咁易算數啊,你繼續幫你老公含啦?
呢刻真係又興奮又尷尬。老婆爭扎唔俾佢摸 ,兩個推黎推去。

我:我係咪應該出去,讓俾你地呢?

老婆又啤住我,阿瑩見佢停左落黎,一野嘴左落我老婆到。老婆岩岩先幫我含緊,轉頭阿瑩就伸晒脷咁車埋老婆到。老婆呆左,但又冇反抗,慢慢仲好似配合阿瑩咁打車輪,阿瑩仲開始係老婆身上游走,又摸老婆對波。老婆依家岩岩背住我,我見機不可失,即刻扶住佢條腰就插入去,老婆鬆開口叫左出黎,大概老婆太舒服,對突然既3p完全冇反抗。

同平時推車唔同,老婆本身半挨半攬住阿瑩,冇得雙手扶住床,依家搞到好似我同阿瑩捉住老婆黎搞咁。慢慢大家就番好姿勢,阿瑩冇諗住出去放過我老婆,仲幫手除埋老婆條睡裙。我老婆都冇咩反抗,反而冇忍住自己d呻吟聲,阿瑩錫佢啜佢個胸,仲會扶左阿瑩個頭。見老婆咁爽,就捉住佢雙手拉起佢上身,等阿瑩易d啜老婆粒lin,阿瑩都好配合咁玩,仲伸埋手去捽老婆下面,搞到老婆叫到勁大聲,可能真係兩個人夾擊啦,老婆好快就話唔得,feel到佢下面抽搐,高潮黎左流勁多水。

老婆一高潮就成個人軟晒,成日挨左落阿瑩到,搞到阿瑩唔夠力,半跌半訓咁攤左落床到。原來阿瑩話老婆冇拎under俾佢,佢就冇著就咁出黎,佢一攤落床條裙縮左上去,就露晒出黎,同老婆玩既時候,佢自己都濕晒。阿瑩見我呆左望住,先發覺自己走晒光,即刻面紅紅想推開我老婆整番好。當然老婆唔會俾,要玩番佢啦

引用:
原帖由 一二二一 於 2020-3-31 00:52 發表 查看引用來源
我指上次拎口罩果次
Ching 同老婆大戰緊要
唔大戰邊有得我地J
哈哈 咁我要勤d出post囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆