[不能說的性事] 女人有呢d奇想

收藏  |  訂閱
32  4.8k

女人有呢d奇想

會唔會有女人想試下比肥能屌?
比地盤佬屌?
我女人有幻想比呢d人屌,又肥又宅肥能,粗獷又粗暴的地盤佬
佢又利申:只有幻想,未敢實行

肥能意思是指肥粗陰莖定係肥肚腩細細碌嘅呢 ? :smile_o05:
地盆佬可能造嘢嗰陣都係要咬住口煙臭到死, 頂得住冇 ? :smile_o03:

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2019-11-22 09:58 AM 發表 查看引用來源
肥能意思是指肥粗陰莖定係肥肚腩細細碌嘅呢 ? :smile_o05:
地盆佬可能造嘢嗰陣都係要咬住口煙臭到死, 頂得住冇 ? :smile_o03:
應該係粗肥陰莖啦😅
地盤佬可能會滿口粗言穢語加上那種毫無憐香惜玉夠刺激

附件

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2019-11-22 09:58 AM 發表 查看引用來源
肥能意思是指肥粗陰莖定係肥肚腩細細碌嘅呢 ? :smile_o05:
地盆佬可能造嘢嗰陣都係要咬住口煙臭到死, 頂得住冇 ? :smile_o03:
其實我識得呢度有個c兄都幾肥,但可惜佢話自己條陰莖一d都唔肥大😂

附件

仲有豬肉佬,會唔會有陣肉味?
仲有我附近街市個買魚珍,唔知佢有冇陣腥味?😋

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2019-11-22 11:48 AM 發表 查看引用來源
仲有豬肉佬,會唔會有陣肉味?
仲有我附近街市個買魚珍,唔知佢有冇陣腥味?😋
乃hi有腥味都唔出奇😋

附件

上騎、踎、大閘蟹

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2019-11-22 11:49 AM 發表 查看引用來源

乃hi有腥味都唔出奇😋
我懷疑條女鍾意比地盤佬屌. 每次插佢閪窿, 都要我講粗口......屌爆你個臭X, 含X啦你, 擘大d個閪窿, 我要射精落你個臭X度啦.....,佢至會黎高潮.

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-11-22 04:03 PM 發表 查看引用來源

我懷疑條女鍾意比地盤佬屌. 每次插佢閪窿, 都要我講粗口......屌爆你個臭X, 含X啦你, 擘大d個閪窿, 我要射精落你個臭X度啦.....,佢至會黎高潮.
唔奇,真係有呢d女人

附件

前往最後回覆