上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
446  148.4k

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-16 17:43 發表 查看引用來源

我好多年前選左我支only one 己經唔出啦!我無用香水好耐Lu!
買左都係用兩三次就唔鐘意左個種味!勁慘!

我好鐘意男主係我身上面留下的古龍水,但我返到屋企一定要沖涼換衫!🙈🙈🙈唔係就大檸樂🙊🙊🙊 ...
........唔通你係識既! 好驚驚喎!
我試過開心完我走左去等車,另一個係房訓多陣打黎話我隻香水味唔想沖涼住
不過好年前架喇

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-16 18:01 發表 查看引用來源

HAHA.....當然啦.只係如果果個人係唔可以行開既呢?係客呢?HAHA......
如果佢只係一個無關痛癢既人,太易處理了.
當然,呢D例子都唔係多既.

我自己都有噴,通常運動完就更加會,但我隻味超清淡,基本上要親近到我身旁才 ...
聰明,等佢地想行緊D

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-16 18:31 發表 查看引用來源

我邊度會係天剎兄睇得上眼既人!我無咁既福份😝😝😝
如果係我地唔會係度吹水

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-16 19:45 發表 查看引用來源

M到就唔會開波啦!🙈🙈🙈
新鮮試過M到要求開波,我reject

引用:
原帖由 bcm 於 2020-1-17 09:15 發表 查看引用來源

其實個女人唔舒服架。只是為滿足你。
唔一定..我遇過兩個要求衝燈,我覺得好核突

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-17 10:27 發表 查看引用來源

師兄,佢地應該係為左討好你吧?講真,衝燈好似真係女既都唔舒服先係.
後黎我聽講,衝燈對女既健康唔好,又講對男既運程唔好,嘩,總言之幾時做愛都得,係M到就唔太好果隻. ...
無衝!我話有感染就手尾長
所以M黎時最好唔好手多多

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-17 10:41 發表 查看引用來源
試過m到俾人摸到慶晒但我堅拒衝紅燈
佢問極我都say no
除咗感污,其實我覺得有味同埋感覺唔太好
No no no no
有次用震蛋係外面搞掂左佢
宜家呢D時間好乖唔會亂摸

引用:
原帖由 bcm 於 2020-1-17 10:44 發表 查看引用來源

陰道係果個時間最易感染
呢樣係最麻煩!
忍下唔會死既

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-17 10:54 發表 查看引用來源
不過都好笑,見佢硬晒個樣勁無奈😆
廿幾歲時會,宜家唔會咁
唔得咪遲D

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-17 11:16 發表 查看引用來源

係啊,最唔衛生添呢.
同時亦有人講,男人一插,會運程逆轉,
因為野野見紅嘛.............
我呢........就唔敢試.
如果有師兄試過請講聲,HAHA........
男人嘛!點都要兼顧多方面,令跟你的女人才安心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆