上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
690  148.8k

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-13 11:37 發表 查看引用來源
陰公囉,d水咁污糟,而家咁嘅環境
係,尤其而家又凍,D水仲淺埋黎.........可惜我幫唔到手........

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-13 15:06 發表 查看引用來源
呢張?唔轉嗑,睇算啦
我鐘意睇屁股

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-13 20:48 發表 查看引用來源
我男女都睇patpat,呢道無肉我覺得唔吸引
男女我都會睇,
女人我鐘意睇屁股,再黎就係腳,腰,女既keep得好唔好,又或本身肢體靚唔靚,一眼睇晒。
男人我會睇肩,仲有儀容,型既男人,唔會只係有胸肌同屁股挺,睇落仲應該好紮實同埋整潔,咁先夠型。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-14 11:16 發表 查看引用來源

男人大PAT又挺著西褲至正~
係,我覺得男人行出黎,如果西裝look,唔大肚腩,無西裝褸,得件修身vest係超型既。
如果肩夠橫仲有Pat挺,女人唔流口水先出奇.

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2020-2-14 11:55 發表 查看引用來源
雙峰同股都睇,股有肉的話有線條係好吸引
講真,如果要修身type既就係師兄講果種,要有線條美,無多餘既贅肉,呢D女仔玩瑜伽,做運動,會份外吸引添.
但最近我對有肉感既女性唔知點解又多左份欣賞,即腰可能有D肉,屁股仲有少少墜手,但皮膚夠滑同體香夠性感,會份外吸引,即好似高橋凛果D,又或再多肉少少既都OK.

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-2-14 13:31 發表 查看引用來源
即係好似桌球選手,或者高級餐廳D waiter咁?
Yes,當然成套suit要有d pattern,咁會好好多,如果唔係,俾人誤會係waiter就搞笑.

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-14 13:55 發表 查看引用來源

嘩,諗起都正~
係架,如果個男人仲有D中佬味,仲型。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-14 13:57 發表 查看引用來源

你錯啦,我唔鐘意肌肉男同埋高瘦,我係鐘意肥肥地男仔.
小姐,男仔肥好易,肌肉又或瘦可能先難喎,HAHA........試問過年後,有咩男人唔係肥晒架陰公.........

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2020-2-14 14:36 發表 查看引用來源
有小小肉地係好野梨。太瘦吾得
太瘦從來都麻麻,即咩都唔做,唔食之嘛.
但好多女仔,又會以為男人鐘意呢種身型既女仔遮.

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-2-14 16:00 發表 查看引用來源

仲要有憂鬱眼神同少少鬚根
HAHA.....周星星下嘛?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆