上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
690  148.8k

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-2-14 16:03 發表 查看引用來源

男仔唔易肥,男人先易肥喎!
師兄,我意思男人先易肥啊~~

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-2-14 16:18 發表 查看引用來源

你要俾個demo 佢地知..靚女湯就係標準
HAHA,各人都有各人興好既~~~~
我就有趣D,一係,個女既勁fit咁就吸引,一係,就好似我剛才講,有肉地,唔知點解,我會好鐘意攬架而家都.

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-2-14 16:44 發表 查看引用來源

我勉強單手可以吸住籃球
算唔算大😂
籃球我無試過,足球我可以喎,HAHA..........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-2-14 16:46 發表 查看引用來源

依家我應該仲著到結婚果幾套西裝🤔
正常結婚5年以上點都脹左2個碼,HAHA.............
我都係最近先keep到去番結婚時既腰圍喳.

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-2-14 17:54 發表 查看引用來源

勁fit有腰就好好睇,其實香港女仕好多坐office多有腰係少見
HAHA.......
所以我覺得,吸引既體型唔係得單一標準既,有D女人,真係又silm又fit會好好睇.
但有D,我反而覺得有點點肉地會好吸引.
呢2種女性看上去完全唔同style,表面好似fit既女人跑贏,但而家既我,反而會對肉肉既女仔有好感多左,唔知點解........

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-2-14 17:56 發表 查看引用來源

絕世好bra
HAHA.......無辦法,小弟校隊時期守籠門,早知跟師兄一樣,去打籃球啦.

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-2-14 20:20 發表 查看引用來源

上年我減番廿磅啦😂
咁堅,食齋同操我都只係減左10磅左右。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-2-15 11:52 發表 查看引用來源

梗唔好啦!雖然我無咩留言,但都有嘢睇下嘛!😁
師兄都換番張。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-15 12:27 發表 查看引用來源
呢張好耐架啦喎~都係架,原來我地好多都係黑絲女
黑絲真係可以好正架。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-17 11:04 發表 查看引用來源

本來3月去韓國都要CANCEL~好在未book野咋~
好彩妳未,而家想去玩都要推遲囉~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆