上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
690  148.8k

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-17 17:31 發表 查看引用來源

一定會啦~
索性暑假啦,我估復活節雖然會好好多,但要完完全全放心仲要D時間.

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-17 17:33 發表 查看引用來源

好識講野
HAHA......我最唔識就係講野,我識,就唔會成日得罪人啦~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-2-17 17:39 發表 查看引用來源

上星期六先多
平時好少人
星期6我無,尋日一早去跑,出奇地多人,其實呢個病搞到個人好悶,唔運動下跑下郁下真係唔得.
真係要搵D野做下~~~~
而家仲好多比賽、活動又取消晒添.

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-2-17 21:49 發表 查看引用來源

昨日好天ma
前日跑幾驚落雨
呢幾日夠凍,去跑又係一流.
但女人真係唔怕凍,我見2個運動bra既靚女跑,比我地男士更清涼

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-18 08:53 發表 查看引用來源

乜你成日得罪人架咩??
殊........秘密黎架,HAHA......

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-2-18 11:24 發表 查看引用來源

當然怕凍,係想俾你望之嘛!
你見D女幾度都係短裙都係咁
咁又係~~~~
難怪我俾佢地笑,但真係呆一呆架.
即果日我回緊氣慢行,迎面遇見到2個女仔,一個bra top,一個背心,仲要樣唔錯,我當堂呆一呆,心諗:乜唔凍架咩.......我短袖先叫頂得住,但果度其實係海邊黎.........但佢地無短裙架下,HAHA

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-18 11:38 發表 查看引用來源

睇唔出喎,你咁談笑風生
HAHA...... 因為我以前太圓滑,但而家唔想嘛,唔鐘意討好我唔欣賞既人,更唔多理無謂人感受就係咁.
妳識我遲,我之前圓到滑不溜手架

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-2-18 12:00 發表 查看引用來源

望下靚野唔錯
係,而家已經超悶了,當然要望D開心野啦,HAHA~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-18 12:18 發表 查看引用來源

咁都岩,下下`就人好辛苦~
當然,客客氣氣俾人以為好蝦就更唔好啦~~
但我角色,係潤滑液,呢個名唔太好,應該叫協調劑會好D,所以有時也不能太真,尤其對女人,女人,鐘意聽真話,定大話先?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-2-18 14:28 發表 查看引用來源

搞到冇晒mood

突然對J 冇興趣添
God............對J無興趣??
如果妳呢句係對住一個赤條條既男人講,唔知會點呢?HAHA.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆