上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
690  148.8k

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-2-18 14:42 發表 查看引用來源

如果做下D開心野更爽
係架師兄,即唔好下下講同異性相處,而家呢個時勢,發掘一下新野,搵D野整下搞下都係開心架.
可能我個人實在坐唔定...........

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-2-18 15:11 發表 查看引用來源

Haha . 咁要睇果位赤條條男人嘅質素啦!

如果佢本身已經冇吸引力,自尊心咪再受打擊囉。快些拿拿林著番衫褲返屋企啦

如果條件好嘅,佢覺得我係les

Hmm hmmm, 如果個男人好似你咁有實力,又𠝹女無數,又會點處理呢? ...
嗱,講真,實力,我有,但唔多架下
其實妳講既呢個情況,我未發生過,相反既反而有,事實上亦唔會咁出現嘛,妳想想個程序,好少真係男人赤裸裸先既又~~~~

通常係女人赤條條,又或剩下最性感既部份,男既才先會出現上身赤裸,呢個時候,十居其九女方都已經被挑起了慾望,仲點得叫男人收皮呢,係唔係先?又或當我奸茅啦,我鐘意睇住女人反客為主既反應又或需索既表情而興奮.

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-2-18 15:42 發表 查看引用來源

最近有時間會去釣下魚,吹下海風
好過屈係屋企
無錯,但最近D海風真係好勁下喎,小心唔好吹親.
係屋企都唔係無野玩既,原來屋企好多濕濕碎碎野要整,我都開手去整黎打發下時間.

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-2-18 15:47 發表 查看引用來源

咪係囉!我可做證人,
你以前真係對人(古)惑不留手囉!🤭😬😬
HAHA,其實而家都係,但就變左熟人限定

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-2-18 15:52 發表 查看引用來源

我未試過呢D場面,多數係已經大家如箭在弦
無錯,我總覺得,女人由有衣服到褪去所有,呢個過程都好有趣...............
但我承認,有趣還有趣,有時我係會獸性大發左,呢樣真係好睇女方既衣著配搭夠唔夠性感同量力而為既突出力.

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-2-18 15:59 發表 查看引用來源

近日我都有學煮嘢食。😬😬😬
me 2

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-2-18 17:24 發表 查看引用來源
如果加埋夠耐就perfect喇....
係咪好貪心?
唔貪心,妳仲未講回氣快,可以黎多Q

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-2-18 17:18 發表 查看引用來源

硬丶長丶粗
呢D硬件野,另加有型有魅力咪贏晒?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-2-18 17:30 發表 查看引用來源
我又唔趕時間,一晚一Q都夠飽
一晚一Q,聽到都醒番起最幸福係妳呢~~

引用:
原帖由 bcm 於 2020-2-19 10:26 發表 查看引用來源
果時後生女丫麻,唔出奇丫~
師兄係讚緊妳另一半,可以一日3次呀

另外,又一日一次都好飽飽遮......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆