上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
690  148.8k

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-11 11:02 發表 查看引用來源

前排有d忙呀!!而家得閒番d啦,盡量啦
HAHA......又唔使急,我都係得閒先上黎~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-11 16:31 發表 查看引用來源

不過呢度真係靜左好多~
其實......非常好~~~~
我鐘意靜,跟手慢慢搞起個場。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-11 16:37 發表 查看引用來源
有人入就係
Haha....... 我行開一排遮,估唔到靜成咁既喂。
有人入??我從來無擔心呢個問題喎。
有妳同我註場,慢慢就旺架啦~~~~
問題係我地開唔開新post,定而家呢度繼續。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-11 16:42 發表 查看引用來源

繼續都無防,反正都無版主無人理,講到1萬頁都得啦
少少分別啦,係呢度吹,真係堅吹,開新post,就會有新人入下。
2樣都得。
係,而家呢度最無皇管係.................無人理。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-11 17:07 發表 查看引用來源

咁又係,開新囉,睇下有無新人會入黎吹水
好好,睇下開新,會唔會召喚番大家先?HAHA......
但師妹妳得閑就上黎喎,我.......好鬼懶。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-11 17:40 發表 查看引用來源

Ok,得閒一定上黎,但我唔擔保日日得閒
日日??我......會好似以前咁,間唔中才上來,我好想睇下,到時個post會唔會飛左去外太空,HAHA......

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-8-12 09:46 發表 查看引用來源

你要多D上黎,D女先會多
HAHA........ 你多我多~~~~要嘔一齊嘔,有女一齊溝~~~~
準備出新post,到時去行下。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-8-12 12:24 發表 查看引用來源
靜到😓
上網應該唔會中武肺
邊度都靜啦,靜咪好囉,之前太嘈,HAHA........
上網點會中新冠呢? 中番條波欖就會掛~~

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-12 13:31 發表 查看引用來源

有我係度會拉番個帖落地球,哈哈!!!https://img.o-pass.com/shiehcho22/onion/onion%20(20).gif
HAHA,好啊,我執執D字就發功。
但好耐無上黎,我見真係好似少左好多人,第一頁居然會有post係24小時前。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-8-12 13:44 發表 查看引用來源

係真係好少人玩forum啦~
真架??正~~~~
少人好,我成日諗,如果我開間bar,我唔會想好多人坐到迫一迫,反而係三五知己就可以。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆