上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
739  148.6k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-12-16 10:30 發表 查看引用來源

女人..............有邊個唔係幾個bag,唔同場合就轉既先,HAHA.......
我只會講,我唔係一般既女人😝😝😝
我真係無買手袋既癮。袋用到就得!(我連環保袋都仲係幾年先換一個🙈🙈🙈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-12-16 10:29 發表 查看引用來源

男人買完條鏈去呃蝦條我就聽得多~~~~
買蝦條去綁住我真係第一次聽添,HAHA......
我呢d無慾無求既,最緊要都係食慾咋!咁佢未買蝦條百力支黎餵我囉😝😝😝

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-12-15 21:12 發表 查看引用來源

無緊要啦!最緊要佢唔係呃蝦條。🤣🤣🤣
可能係我呃佢呢😝😝😝

講起又想食薯片添🤤🤤🤤

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-12-15 21:11 發表 查看引用來源

哈!這更難以置信,我無咁易俾你呃到隻豬。😜
唔信都無辦法😝😝😝

唔係個個女人都鐘意名牌買手袋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-12-16 11:50 發表 查看引用來源

妳慳家到俾我感覺係,一個大袋袋晒所有野,HAHA.....
如果要膠布,紙巾,頭痛藥妳會乜都齊晒果種.
我袋入面的確係有齊呢d野😝😝😝
袋都唔係好大咋。唔會係只係袋電話紙巾個種細手袋囉🙈🙈🙈

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-12-16 16:26 發表 查看引用來源

我有蕃茄味薯片一桶~

岩岩行左Donki好多人呀~
我琴日都見到好多人!
但我想食卡樂b蝦條😝😝😝

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-12-16 15:27 發表 查看引用來源

我成日諗,個女仔,拎住大大個袋.......又咩都有,係唔係幻想有日忽然要走難,又或困"車立",又或去邊樹出現特別情況都可以應付到.
妳袋會唔會有野食啦,野飲啦,好型架~~~~通常呢D情況,我都會好關心問句:咦,小姐,走難呀? ...
咁係因為龍兄你住市區。有車有樓。身體健康。無我呢d孤兒女既憂慮咋!

好似呢排咁,有咩風吹草動我就真係走難般咁番大西北!我無人可以管接管送就要靠自己!

龍兄你咁身嬌肉貴,當然唔會明每一樣野係個走佬袋入面既重要性啦!

引用:
原帖由 bcm 於 2019-12-16 18:42 發表 查看引用來源
我前2日同豬公行過荃灣Donki樓下,但實在太多人,所以走左,唔想排係十個蛇餅後面
都係貪新鮮咋!過一排先去!😝😝😝
我都只係純粹去8卦

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-12-16 22:03 發表 查看引用來源

咪咁啦!我無話唔信你。😁
我覺得大家好似覺得見到外星生物咁咋😛😛😛

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-12-16 22:05 發表 查看引用來源
這表示你是含細心關愛身邊人的女人。
我只關愛自己同我喜歡既人!😝😝😝
對住其他人?我係腹黑架!😛😛😛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆