上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  146.5k

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-11-28 01:04 PM 發表 查看引用來源

有排寫!寫到2046😝😝😝
寫到2046?佢帶左咁多玩具?😱😱

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-11-28 10:15 AM 發表 查看引用來源
第一次做人夫人妻樓主,多多指教啦!

———————————

關上門,這個私密的三維空間,我跟你的關係再一次reset了。

因為已經一個月沒有見面了,面對著面前的你,又熟悉又陌生。你身上依舊是古龍水混集著淡淡的煙草味。那股強烈的男性香氣,令我有點迷醉。 ...
近日又忙又悶,有師妹新POST出現,實在係正~~~~

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-11-28 10:15 AM 發表 查看引用來源
第一次做人夫人妻樓主,多多指教啦!

———————————

關上門,這個私密的三維空間,我跟你的關係再一次reset了。

因為已經一個月沒有見面了,面對著面前的你,又熟悉又陌生。你身上依舊是古龍水混集著淡淡的煙草味。那股強烈的男性香氣,令我有點迷醉。

我放好了手提袋,你放好了背包之後,你開始檢視房內的設施物件,行近窗邊將窗簾拉上,我再不能抑壓對你的掛念,你經過我身旁準備去調 ...
很刺激啊! 會唔會出皮鞭呢…? 嘿嘿。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-11-29 01:09 AM 發表 查看引用來源

出條羽毛好玩D喎~~~~
又或震蛋:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-29 08:11 AM 發表 查看引用來源

出條羽毛好玩D喎~~~~
又或震蛋:smile_o01::smile_o01:
有無D更過癮?

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-11-29 10:48 AM 發表 查看引用來源
有無D更過癮?
師兄唔通想玩朦眼、按摩+加假狗同時上??
咩,後門我唔玩架下..........

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2019-11-28 06:17 PM 發表 查看引用來源

chok快d~🤣🤣
呢d,無得快架啊!
食fine dine架麻。又唔係食快餐😝😝😝

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-11-28 11:45 PM 發表 查看引用來源

寫到2046?佢帶左咁多玩具?😱😱
等下添啦!😗😗😗
不過比人投訴話個男主太霸道啊!
男主話佢本身係溫柔暖男😝😝😝
玩具?唔知呀!仲有幾多野出我都唔清楚啊!😗😗😗

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-29 12:12 AM 發表 查看引用來源

近日又忙又悶,有師妹新POST出現,實在係正~~~~
多謝龍兄捧下場😝😝😝

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-11-29 01:09 AM 發表 查看引用來源

下!原來男主強勢既印象已經確立左!咁就大件事啦😝😝😝🙊🙊🙊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆