上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
6.2k  147.2k

大家返來囉~~~~點解唔同晒名架.........無晒人既,唔通我去左火星?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-12-3 12:24 發表 查看引用來源
大家返來囉~~~~點解唔同晒名架.........無晒人既,唔通我去左火星?
hi 路過的

轉左呢個channel,好多人都未搵到路...........
乜事搞D咁野呢.........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-12-3 12:24 發表 查看引用來源
痴線上上下要走黎呢度先上到引板,咩事呀??香討摺埋呀??

引用:

轉左呢個地方,感覺唔同晒添.....
仲要無左我同COCO既留言既喂............
索性摺能左去啦香討

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-12-3 12:34 發表 查看引用來源
轉左呢個channel,好多人都未搵到路...........
乜事搞D咁野呢.........
鑽石MEMBER變新手上路,fxck u香討

引用:
原帖由 bcm 於 2019-12-3 12:48 發表 查看引用來源
痴線上上下要走黎呢度先上到引板,咩事呀??香討摺埋呀??https://img.o-pass.com/shiehcho22/onion/onion%20(11).gif
唔見得好突然.......
感覺好似唔見晒D人,得我同妳喳~~~~點算呀?
黎,唔使驚,見凍無??黎俾叔叔攬住先.
我地一齊去前面睇金魚囉

D表情都少左揀,得返D樣衰喳..............

我仲叫新手上路.................

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-12-3 12:52 發表 查看引用來源

唔見得好突然.......
感覺好似唔見晒D人,得我同妳喳~~~~點算呀?
黎,唔使驚,見凍無??黎俾叔叔攬住先.
我地一齊去前面睇金魚囉

D表情都少左揀,得返D樣衰喳.............. ...
唯有PM叫相熟網友番來~~~
我d emoji係copy第二個網站,
我唔要同叔叔睇金魚呀

一d通知都無就轉channel,之前已經apps成人區已經唔入得,而家又咁,死左去啦香討~趕絕成人區網友

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆