上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
739  147.5k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-12-5 09:41 發表 查看引用來源
唔係會好重咩?
我已經成日覺得自己好重!成日驚女上會壓死左個男🙈🙈

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-5 14:37 發表 查看引用來源
我⋯⋯想你呀
今日落住雨都咁猛太陽既

今日比較無聊,寫住少少先😝😝😝
我一早已泛濫的小穴再流出了一暖流,更進一步濕了。而你突然之間將溫暖柔軟的舌頭在我的大腿間不停在舔。鬚根在陰唇的旁邊在磨擦著。我最受不了你這樣對我的。腰不停在挺著,試著引導你向我的小穴再給予更多的安慰。

你:貓貓,你乖,不要亂動。你這樣子我服侍不到你啦。乖乖不要動。

你一隻大手按著我胸前,一隻手抱著我的腰。然後將頭對正在我的小穴前。一吹,一舔,一啜⋯⋯你開始給我連環的口愛!溫暖柔軟的舌頭不停上下滑過的的豆豆,我整過人就像不停的被電流在通過!那溫暖而濕潤的感覺,不停地在刺激。我以前從未試過口愛,但被你第一次口愛之後就瘋狂地愛上。我身不自主的在扭動。手被綁住了。但很想去抱住你的頭,希望你給我更多!我只有興奮地含著口球在叫。

我:唔⋯⋯啊啊啊⋯⋯

你好像知道我並不滿足,舌頭開始百厭地遊走。你開始舔我的小穴,又用手指按摩我的豆豆。雙重刺激之下。我的高潮已經準備爆發。正當我差不多到的時候,你停了下來,那溫暖的感覺一下子消失了!我嘗試睜開眼去望你。但未來得及反應前,一個冷冰冰的東西接近了我的小穴!那瞬間冰火的感覺落差很大,你將那冰冷的東西開始放入我的小穴中。

你:痛嗎,有沒有不適?

我只有搖搖頭。你就將那冰冷的東西再我的小穴內推進。小穴因為覺得冷,緊緊的吸著那東西。然後我只感覺到有一點點的東西在刺激著小穴。你慢慢再將那玩具推到最頂點!頂到花心了!就停了下來。我又在扭腰希望可以得到更多安慰。但此時你卻將開關掣打開,那突然震動的感覺令我再進入蘇麻的狀態!我又瘋狂地在叫喊!

我:唔⋯⋯唔⋯⋯啊!啊!啊!

我的叫聲跟那玩具的頻率越來越接近。你似乎覺得這個狀態很不錯。你爬上床摸著我的頭髮。望著我帶點眼淚的眼睛,溫柔的對我說。

你:很好啊。要保持著這個狀態得我回來好不好?

說罷,你就將被輕輕蓋在我的肚子上,免得我著涼。然後你就入了廁所沖身。我就在被綁著,帶著口塞,小穴插著玩具的狀態被放在床上。我沒有能力去作出任何反抗。只有靜靜地躺在床上,等待你再回來給我溫柔的擁抱。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-12-5 16:42 發表 查看引用來源
我太鍾意叫,俾人話好嘈
要我塞口波都唔知點算,忍唔到唔叫
就係因為我太嘈,所以男主先要買個口塞比我🙈🙈🙈
但我對於拘束係會帶黎興奮。所以我唔會介意。😗😗😗

引用:
原帖由 bcm 於 2019-12-5 16:49 發表 查看引用來源
寫得好好
謝謝b姐支持

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-12-5 17:01 發表 查看引用來源

正喎,好玩喎,我通常沖涼都沖半個鐘,唔知咁樣返黎女方會變成點呢??HAHA............
咁未浪費左半個鐘房錢😝😝😝(c9 mode)
龍兄你咁嘥料既

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-12-5 17:03 發表 查看引用來源
睇到我好痕呀…
灰灰今晚搵外賣仔R下😝😝😝

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-12-5 17:25 發表 查看引用來源

今日既天氣,睇到師妹既更新……
好凍呀,仲要放置play😆
都係因為男主今日去左飲咖啡唔同我去囉!
叔叔你同男主投訴下,佢咁放置play個女伴。

但男主好溫柔,有幫我蓋被😝😝😝

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-5 16:31 發表 查看引用來源
我都要搵d嘢吸住
要啦!咁凍!要大大力吸😝😝😝

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-12-5 17:44 發表 查看引用來源
所以而家訂酒店真係抵好多
半島二千蚊有找,好想去,但無人呢期正日生日
咁又真係好抵既。
去酒店又唔駛比阿姐吹鐘😝😝😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆