上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
276  221.0k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-29 17:12 發表 查看引用來源
每日行返工都有出汗
其實32E唔算大
32E唔算大呢個應該係笑話黎

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-29 17:18 發表 查看引用來源
係男仔黎架
我又無咁易俾人傷到
出街買好難瘦,想游水同焗桑拿
都係,出街食比較難健康,我唯有飲品乜都走甜蜜

而家游水凍啊,我咁鐘意水都停晒啲水既活動。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-29 17:22 發表 查看引用來源
暫時未想識個新既
咩cup係睇上圍減下圍
32E=34D=36C=38B=40A既上圍
我隻手細,係揸唔哂,但男人應該勉強得掛
夾腸以前都試過,勉強la,漲左之後就無試過 ...
男朋友撞啱就啱架啦。

咁我都揸過32E, 34D同埋36F咁比較就係唔大既,但比其他黎講,都算大啦。

我都好懷念夾腸既日子,好多年冇夾過。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-29 17:27 發表 查看引用來源
女人都係鍾意同人比較,咁岩我身邊d fd又真係好fit
我要認識你啲朋友先得

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-29 17:32 發表 查看引用來源
應該同我同cup或者大我一個cup
因為我骨格細過佢
細骨格既女仔好可愛。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-29 17:38 發表 查看引用來源
老豆有冇仔可以介紹俾我
可能我由細到大都d大波靚女身邊長大,所以我一直都覺得我身材麻麻,樣都係一般,人地讚我靚女,應該都係客氣說話
仔仔實有架。但香港既仔仔好搶手,有條件就好快有女,條件差少少都好快溝到女。單身既一係條件麻麻,你未必睇得上眼。一係就係啲未玩夠,四圍溝女既。

你咁多大波靚女朋友,應該介紹返比老豆我識下。通常讚人靚女好少係客氣說話,因為如果唔係真心覺得對方靚其實好難主動講出口讚。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-29 17:40 發表 查看引用來源
d女神好難約,除非講明得女,如果唔係好多狗公係身邊
所我都好怕約女神,太煩,約左又會甩底。我都係搵返啲平民女子算。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-29 17:41 發表 查看引用來源
d好lady既3我撐唔起,買3成日俾人叫去買童裝好慘架
點叫好lady? 未到160都唔算太細粒丫,應該好多女裝衫都係你呢個size

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-29 17:49 發表 查看引用來源
但老豆唔係我杯茶
我鍾意d微胖男,唔係老豆呢d肌肉型男
我以前都想溝個女仔又係咁講,結果佢同左個細過我但中年發福,冇乜頭髮既做男朋友。都算啦,後來個男仔仲要嫌我想溝個女仔唔夠靚所以飛左佢。

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 17:56 發表 查看引用來源
甘攪笑當個個女都鐘意6舊
但你鐘意一舊過^^

甘我身型應該附合你要求🤣
唔係,好多女仔都唔鐘意肌肉一舊舊好明顯嗰啲。其實我都唔係呢種,我都嫌自己肥,想再收一收返啲肥肉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆