上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
276  221.1k

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-2-26 12:53 發表 查看引用來源
好耐冇見你更新,thx!
係呀,其實成日都想更新,但又懶,重口味野反應又唔算熱烈。起碼應該冇乜女粉絲先。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-2-28 09:08 發表 查看引用來源
大師兄出手實有嘅
寶寶咁好入黎支持呀

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-28 09:33 發表 查看引用來源
我都有睇你架!😊😊
多謝你呀,其實我都打緊,不過比較出得慢,始終唔係新故事都係舊野,所以冇咁有心

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-28 10:26 發表 查看引用來源
照寫啦
咸故抗疫啊
師兄你咁講我立即好有幹勁

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-2-28 10:44 發表 查看引用來源
唔係喎
我鍾意睇呢D另類口味嘅文
咁你鐘唔鐘意,或者有冇試過玩呢啲另類口味先

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-2-29 08:51 發表 查看引用來源
見係你咋😌
真係好鬼抵鍚,過黎比哥哥鍚下先

唔到你唔信,同條淫K開完年,搵佢沖起後,之後去拜年啲賭局都係贏。咁高興既消息就緊係同返淫K講。咁佢話其實佢仲有件新同一件舊既旗袍想玩,話再同我沖起多次。咁上到淫K度,佢先著件舊旗袍,舊嗰件係金黑色,性感得黎又唔暴露,即係勉強都仲可以出街著嗰種。正常咁攬下鍚下後我開始用我有限度既繩藝去綁佢。上身用左一條繩去反綁佢雙手,同扎起佢對波,少少似龜甲綁咁,下身就張佢雙腳綁埋一齊。綁好後我就塞玩具入後門,閪,同埋震旦震豆豆。綁實後條淫K可以話係完全失去行動力,我就用條玩具鞭鞭打佢全身。玩具鞭打上黎唔會太痛本身都頂順,但到我開始掌摑時,條淫K就想縮同避。當然佢緊係避唔到啦,縮下縮下就變成趴喺地下。我拉高條旗袍裙,出盡力咁打佢pat打到紅晒,見佢差不多想喊咁,我就再轉返用玩具鞭打。之前一直都唔覺原來打係咁好玩,睇住佢爭扎但又反抗唔到,只可以發出慘痛既叫聲,我要另條淫K再慘再下賤啲。我坐低喺梳,命令條淫K數10聲後躝過黎同我啜腳趾。手腳唔郁得趴喺地下既佢,冇錯,連好似狗咁爬都做唔到,只可以好似條蟲咁躝過黎。望住條淫K,呢一刻連做狗既資格都冇,出盡全力躝過黎為左同我啜腳趾,滿足我,令自己可以免受再被鞭打既痛苦,喺數到9嗰一刻,見佢伸長頸,咀,舌頭,但都到達唔到我腳趾邊。我企起身,好似踐踏昆蟲咁踩住淫K既頭,用力一鞭一鞭咁打落淫K度。

打完後我扯條淫K頭髮咁躝去梳化邊比佢啜腳趾,之後拉佢起身抽插條淫K個咀。玩到咁上下我都想插,就去拎起把鉸剪,喺件旗袍上上下下,前前後後咁剪一啲細窿,再用力咁撕開,撕爛晒件旗袍勁有強姦feel,我鬆綁左下身既繩,本身夾實既震旦同假狗立即跌左出黎,我要條淫L奶返乾淨,用手指插一下佢濕到透既閪,唔夠一分鐘條淫K叫晒救命咁話自己就黎高潮。我轉用自己條啫去插,好快條淫K就黎左一次高潮。我玩到自己都太high,感覺自己好快都想射,我就出貓咁用碌假狗再插,到差不多先轉用條啫。輪流咁插,仲要主要用假狗,條淫K已經高潮到有啲失神。咁我都唔堅持,快插射晒入去。射完又係要條淫K食返啲精。我實在太鐘意佢頭先好似條蟲咁躝。但又怕用繩綁得耐,我就轉用手扣綁,再拖住佢躝入廁所沖涼企缸,塞返震旦,同佢玩放置play。頭先玩完而家再比震旦震,條淫K已經失神冇晒反應連我對住佢屙尿都冇反應,咁我就由得佢沐浴喺我聖水既氣味當中。自己就休息下。休息完去沖涼我就當條淫K好似豬咁用花灑淋。本身爛晒既旗袍好輕易咁就比我扯爛晒落黎,咁放返條淫K正正經經沖返個涼。

本身玩到條淫K散晒問佢仲要唔要著埋件新旗袍玩。佢又好堅持要著黎比我屌。新嗰件係淺粉紅,露得比較利害。由於射過一次,所以今次淫K花得多時間同我含。含到咁上下就自動波騎上黎,條淫K冇預計我要佢一路un一路放震旦震佢,搞到佢又高潮一浪接一浪,頂唔順咁轉返用口含。咁頂唔順條淫K就用後門服侍我,但我冇放過佢,插後門都要繼續用震旦震。條淫K越叫越淫,我已經唔理插緊既係後門,下下出盡力咁鋤,最後射晒入後門。息都唔比條淫K休,我再一次反綁佢雙手,放置佢喺地,再塞返肛塞同震旦,玩到佢再失神先放過條淫K。

引用:
原帖由 bettermelatte 於 2020-3-11 02:00 發表 查看引用來源

好奇師兄同淫k仲係咪同事?🤔
已經唔係啦,如果仲係同事我應該仲玩緊佢

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-15 14:36 發表 查看引用來源
我d𣄃袍已經著唔落啦😔😔
點解呀?再度發育啊?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-16 16:30 發表 查看引用來源
𣄃袍好蝦人著,肥小小都好肉酸
所以條淫K好鐘意著旗袍,因為佢唔肥又唔會得骨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆