上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
276  221.2k

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-25 02:58 發表 查看引用來源
我怕污糟,打野戰風險又高,一陣比人影到就gg囉
細個就鐘意打野戰,而家都係喺室內舒舒服服好

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-26 02:22 發表 查看引用來源
綁左係另一種興奮,男人見到通常都會性慾大增,插得特別肉緊😍😍😍
講起綁,如果玩放置play一定要綁住

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-26 02:30 發表 查看引用來源
佢有拍過,但我冇睇過,佢會自己睇完一次就del左。佢話鐘意見到鏡頭入面比佢搞緊同含佢嗰個樣,我會特登淫d咁望住鏡頭咁佢就會再有衝勁d,刻意好似比佢強迫同自願之間咁做,會有連續高潮反抗唔到嘅狀態 ...
我都有同我啲女奴同埋好信任既sp拍片,有啲唔會或者唔敢睇,但有啲睇到自己上鏡會好high,每冼人拍片時會特別淫。我公司呢條淫娃就係咁。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-26 19:41 發表 查看引用來源
我唔係識呀,過兩招唻丫大師兄
冇乜難度呀,綁住你再放埋一二邊當你死物咁

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-26 19:42 發表 查看引用來源
咁係想睇嗰個可以增加興奮度嘛,等佢再唻過
唔駛睇都可以再黎過既,不過前戲用黎比佢睇返自己有幾賤都好正

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-3-31 01:43 發表 查看引用來源
就咁被當死物?乜都唔洗做?咁要等幾耐架?定係你會放d玩具喺佢身上面刺激佢架?
多數都會放玩具去刺激,但唔一定要既,可以放幾耐,放邊都得,但要安全,做奴既乜都唔駛做,因為佢只係一件死物

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-4-2 02:37 發表 查看引用來源
咁呢個死物如果有興奮感覺或者高潮可唔可以郁架?
要一個女仔喺高潮時完全唔郁唔叫,應該冇咩可能啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-4-4 15:50 發表 查看引用來源
可能我諗得比較虐待感d,以為冇主人指示唔可以郁同表現感受
咁如果作為主人,其實係可以落呢啲命令,我都有玩奴時命令佢唔準高潮同唔準呻吟,最後當然係失敗啦。咁失敗之後罰啲乜,又可以諗下點玩啦。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-4-4 16:26 發表 查看引用來源
聽落做奴幾好玩,唔洗自己諗要做咩,有人比指示,又有啲刺激又興奮
其實係架,不過要接受程度高。如果唔係咩都話唔玩得咁就冇乜意思。

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-4-7 21:51 發表 查看引用來源
一口氣睇哂3個POST, 師兄你最後一次係點同佢玩?
最後一次都幾特別,嗰時佢結左婚冇耐,佢放工行住街等老公收工時比我喺街撞到,半推半就咁比我氹左佢去開房。仲要一玩緊時打比佢老公睇佢仲有幾耐收工。

嗰次之後佢block晒我電話contact。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆