上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
276  221.1k

引用:
原帖由 leowaiwai 於 2020-4-8 15:48 發表 查看引用來源
咁你呢一下又真係無賴左小小既😅😅
係架,但啲女都幾受耍無賴。歌都有得唱啦

回覆 636# mui1892 的帖子

打緊架啦,但我打得好慢

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-4-8 23:06 發表 查看引用來源
原來你地個ending係咁樣
唔知點解,聽到覺得有D傷感
冇既, 佢都結左婚, 我都好賤格咁迫佢比我扑 佢後尾都unblock返我

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-8 23:06 發表 查看引用來源
哈哈,記得提我睇你post 喎
你久唔久推返個post上黎啦, 如果唔係我連自己有個post都唔記得

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-4-9 14:32 發表 查看引用來源

慢慢, 好期待, 佢結婚有冇通知你同請你去?
有呀,佢請晒成班嗰時好熟既同事。如果嗰陣仲有玩,我要佢結婚嗰時塞搖控震旦。

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-4-10 14:27 發表 查看引用來源

之後中場係新娘房屌埋佢,中出
冇呀,我地嗰日係放工去,我都好賤格咁諗,喺成長片段時如果播出我同佢啲扑野片,又比我摑,又比我屙尿落臉同全身,仲有啲屌屎眼口爆鞭打踩頭啜腳趾片,最慘係老公又簽晒紙埋左單,會係幾咁好玩呢,不過呢啲只係幻想。

嗰日佢個婚禮完左我都去左我當時既sp度扑野。

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-16 13:15 發表 查看引用來源
幫你又推先💪💪💪💪💪💪
多謝你啊,我會快啲出文架啦

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-4-17 15:01 發表 查看引用來源
我怕痛,應該唔合資格
又唔係一定要痛既玩法。我比較鐘意侮辱對方既玩法。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-4-17 15:03 發表 查看引用來源
竟然係咁,好有罪惡感同有d受傷感覺
佢地初頭拍拖我都派過綠帽比佢老公架啦,不過佢可能諗住結完婚唔會,點知都係比我派多頂。所以佢先決心block我掛

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-4-19 17:14 發表 查看引用來源
呢樣okay
你接唔接受到比人踩住個頭再用鞭鞭打先? 又或者比人一啖口水吐落塊臉再一巴落去, 仲有就係要好似狗咁爬, 同主人啜腳趾, 要好似狗咁食野同去廁所等等, 冇主人批準去廁所就要瀨到自己成褲濕晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆