上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
276  221.0k

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-18 20:41 發表 查看引用來源
恭喜Ching.人生試過咁多野
仲有好多野想試又未試過架

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-18 22:47 發表 查看引用來源
咁我一向都自己住開,搬左新地方最唔慣係無雪櫃同無得煮野食。
我又唔鍾意叫朋友上黎我度
以前爆房真係洗唔少錢,不過我好鍾意係房度影d性感相,唔一定會俾人睇,有d淨係自己keep。不過d相之前壞手機無哂lu,我亦無再出去爆房 ...
冇得雪櫃就慘啲, 煮野食, 或者買個電池爐lor

我諗如果我自己住, 最鐘意就係叫朋友上黎食下野飲下酒

你有自己地方就唔駛出去爆房啦

相唔見左再影過就得, 最緊要係唔好流出左啲唔比得人睇既就可以了

我都同我啲SP, 奴, 包括呢件公司既淫娃拍左好多片, 我都會好小心咁收藏

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-18 22:50 發表 查看引用來源
你咁講一講,我又諗番起,第一次上時鐘個陣真係勁怕醜,係驚到腳震。不過之後就上到無感覺
我第一次去爆房都醉醉地, 所以冇太大感覺, 係有次唔知咩事要等房, 跟住又有其他人等嗰下尷尬左啲

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-18 22:54 發表 查看引用來源
我天生就腳粗(家族遺傳),好難瘦,但亦相對地唔會肥好多,一肥就肥肚腩同埋面,其他地方就還好
我而家仲著緊夏天3,今日短袖短褲
你有冇咁誇張, 話就話今日唔凍, 不過我見公司啲後生女同事, 呢排又變返吊帶短裙仔

後生真係冇咁怕凍

不過過幾日好似又凍返少少, 小心身體啊

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-19 00:44 發表 查看引用來源
有無d咩特別例子?。。
MMF, MFF都想試都未試過啦

引用:
原帖由 kkmt 於 2019-12-19 04:07 發表 查看引用來源

MMF難搵過MFF好多
會唔會因為你係女先會係咁

不過對我黎講,2樣都難。我而家連搵個sp都冇

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-19 10:18 發表 查看引用來源
ok la
曾經癲過囉,修身養性左好耐
修身,但冇修心

Haha

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-19 11:22 發表 查看引用來源
唔煮得野係因為會響警鐘
無心情影,因為無對象係我想引
咁我影開都唔見樣就係費事流出去俾人認到
對象,祝你好運啦,或者平安夜有收穫呢啲。

我嗰啲收藏好多都影埋樣。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-19 16:06 發表 查看引用來源
心都有修少少la
但始終見過少少世面,間唔中心思思一定有
即係好似老豆咁,成日心思思想搵隻奴過下主人癮咁

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-19 16:10 發表 查看引用來源
平安夜放工返歸咋
影埋樣流左出去真係成世玩完
冇約朋友咩?定係你冇朋友?

又唔會玩完既,你睇連阿嬌同柏芝呢啲名人都冇事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆