上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
55  221.3k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-3-25 08:43 發表 查看引用來源

綁左同唔綁既任人魚肉都有唔同感覺既
綁左係另一種興奮,男人見到通常都會性慾大增,插得特別肉緊😍😍😍

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-3-25 08:44 發表 查看引用來源

有郁拍片睇返自己比人插到顛嗰個樣呀?
佢有拍過,但我冇睇過,佢會自己睇完一次就del左。佢話鐘意見到鏡頭入面比佢搞緊同含佢嗰個樣,我會特登淫d咁望住鏡頭咁佢就會再有衝勁d,刻意好似比佢強迫同自願之間咁做,會有連續高潮反抗唔到嘅狀態

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-3-25 08:44 發表 查看引用來源

好似係反調教男主咁既感覺
我諗我有小小係想咁,咁啱我地又好夾,真係我拮高patpat佢就知我想點比佢搞咁

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-3-25 08:45 發表 查看引用來源

細個就鐘意打野戰,而家都係喺室內舒舒服服好
呢樣我真係冇試過

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-3-26 15:23 發表 查看引用來源

講起綁,如果玩放置play一定要綁住
我唔係識呀,過兩招唻丫大師兄

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-3-26 15:24 發表 查看引用來源

我都有同我啲女奴同埋好信任既sp拍片,有啲唔會或者唔敢睇,但有啲睇到自己上鏡會好high,每冼人拍片時會特別淫。我公司呢條淫娃就係咁。
咁係想睇嗰個可以增加興奮度嘛,等佢再唻過

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-3-27 20:46 發表 查看引用來源

冇乜難度呀,綁住你再放埋一二邊當你死物咁
就咁被當死物?乜都唔洗做?咁要等幾耐架?定係你會放d玩具喺佢身上面刺激佢架?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-3-27 20:47 發表 查看引用來源

唔駛睇都可以再黎過既,不過前戲用黎比佢睇返自己有幾賤都好正
原來係會咁嘅

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-1 12:57 發表 查看引用來源

多數都會放玩具去刺激,但唔一定要既,可以放幾耐,放邊都得,但要安全,做奴既乜都唔駛做,因為佢只係一件死物
咁呢個死物如果有興奮感覺或者高潮可唔可以郁架?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-2 23:34 發表 查看引用來源

要一個女仔喺高潮時完全唔郁唔叫,應該冇咩可能啦
可能我諗得比較虐待感d,以為冇主人指示唔可以郁同表現感受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆