上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
55  221.2k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-4 16:22 發表 查看引用來源

咁如果作為主人,其實係可以落呢啲命令,我都有玩奴時命令佢唔準高潮同唔準呻吟,最後當然係失敗啦。咁失敗之後罰啲乜,又可以諗下點玩啦。
聽落做奴幾好玩,唔洗自己諗要做咩,有人比指示,又有啲刺激又興奮

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-4 21:58 發表 查看引用來源

其實係架,不過要接受程度高。如果唔係咩都話唔玩得咁就冇乜意思。
我怕痛,應該唔合資格

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-8 11:08 發表 查看引用來源

最後一次都幾特別,嗰時佢結左婚冇耐,佢放工行住街等老公收工時比我喺街撞到,半推半就咁比我氹左佢去開房。仲要一玩緊時打比佢老公睇佢仲有幾耐收工。

嗰次之後佢block晒我電話contact。 ...
竟然係咁,好有罪惡感同有d受傷感覺

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-19 00:39 發表 查看引用來源

又唔係一定要痛既玩法。我比較鐘意侮辱對方既玩法。
呢樣okay

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-4-18 11:22 發表 查看引用來源

都係慢慢試出黎,邊會一開始就咁玩。
我只喜歡打patpat嘅痛嗰種興奮

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-19 00:40 發表 查看引用來源

佢地初頭拍拖我都派過綠帽比佢老公架啦,不過佢可能諗住結完婚唔會,點知都係比我派多頂。所以佢先決心block我掛
但係佢最後都unblock返你喎,可能已經放下

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-4-19 17:42 發表 查看引用來源

被打定打? 至少知鍾意D咩,很好.
更係比人打😌

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-22 00:22 發表 查看引用來源

你接唔接受到比人踩住個頭再用鞭鞭打先? 又或者比人一啖口水吐落塊臉再一巴落去, 仲有就係要好似狗咁爬, 同主人啜腳趾, 要好似狗咁食野同去廁所等等, 冇主人批準去廁所就要瀨到自己成褲濕晒 ...
我而家會答唔得,不過可能去到嗰一刻又可能得,要睇施虐者係邊個

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-4-21 20:16 發表 查看引用來源

我就鍾意打,想試下(FF)

多D試下唔同玩法,睇下自己鍾唔鍾意。
我嘅伴侶唔捨得打我

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-22 00:29 發表 查看引用來源

放下左既, 不過佢唔太想我提以前同佢既野
都好合理丫,有回憶就夠

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆