上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
177  221.0k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:40 發表 查看引用來源
我除左讀書,我做嗰行都係女人多,仲要係中女。男女我冇乜所謂,啱傾啱玩,做野夾到就可以,當然最好係平均啲啦。
做朋友梗係男女都無咩所謂

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:42 發表 查看引用來源
阿女,你好似所有野都同老豆係相反咁。
係咩?但應該有樣野係一樣,就係都鍾意sex。如果唔係都唔會出現係呢度

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 18:43 發表 查看引用來源
其實我覺得最緊要係搵個夾既價值觀一樣順眼自己鐘意就夠
女神既野真心驚
你話做SP 梗係開心啦
但做一世既伴就咪啦
一世既伴唔夾真係好慘
外在條件幾好都無用

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 18:44 發表 查看引用來源
你點識甘多model frd?
同學/以前返教會識既

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:53 發表 查看引用來源

我睇下識唔識搞。因為用電話,唔知會唔會難轉啲。
我都係用電話,比以前易轉,用手機版都轉得

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 18:54 發表 查看引用來源
係架 但有時一世既伴
條件就唔係你所理想既一樣
慢慢揀,唔想將就

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 18:54 發表 查看引用來源
教會😱😱早知聽我媽講返教會啦😝
要返年輕人既教會先得,我以前返既教會平均年齡得廿幾,返d長輩叫你返既唔會有

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:56 發表 查看引用來源

講起私影model,可能我本身冇乜跟開啲咩ig女神,有次出去飲野有條女聽講係唔知咩model咁我又唔識,係有少少樣衰,好彩個女神又冇嬲,嗰晚都算同佢傾同玩得幾開心。可佢身邊太多狗公,我比較少左啲狗公味佢反而佢又ok。 ...
佢地好矛盾,好想一堆狗公圍住佢,眾星拱月咁,又唔鍾意狗公

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 18:59 發表 查看引用來源
甘有一個咩都同你match 哂
但係係sex 方面差小小你會唔會去馬?
會丫
sex呢樣野,只要佢唔係有病,或者細到無感覺,我無咩所謂,可以調教番佢,我以前都唔係咁玩得

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 19:12 發表 查看引用來源
娘娘鐘意收兵好合理。反而真係,你當佢冇到,佢掉返轉頭黎追你。好鬼奇怪
因為唔合群既先最顯眼,覺得有意思,想挑戰,證明自己既魅力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆