上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
177  221.1k

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-30 13:40 發表 查看引用來源
呢D最驚 梗本就係重頭做起
慘過重新做
12月第1個星期我埋左成2個鐘(因為要搵錯處
12月其他日子埋左45分鐘就搞掂哂

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-30 14:59 發表 查看引用來源
埋得咁密架咩
每個工作天都會埋當日
之後每個星期會將當個星期d數做分析
月尾會整理成個月既野,有數要收就寄番d單出去收錢

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-30 16:28 發表 查看引用來源
甘咪冇返一日工都死?
死唔去架
不過要準備好哂d 野先可以放假
同埋有心理準備個替假既會不斷問野

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-30 17:56 發表 查看引用來源
成公司你睇晒仲甘過做會計,放假搵人替都唔易。
我邊有咁重要?只不過d客覺得我應該要加人工,老細同老闆娘都幾欣賞我工作能力咁。
佢地既反應太誇張,不過我都明既,因為我都感受到上手有幾勁,我今日都就快崩潰。

我知點解老豆換唔到相,因為檔案格式唔岩,要jpg先得

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-30 22:02 發表 查看引用來源
你工作效率應該都好高,老細冇請錯人,來年應該加番多d人工喇!
又未到高,我覺得係正常
我都會偷懶,玩手機,做自己野,但前提係我會搞掂我自己份內事先
有野要做,我唔會等人叫先做,而係會自動自覺做,等到人地提起,我會話處理中,或者處理好
我岩岩入職無耐咋,試用都未過,諗加人工會唔會太快?

相係我個post度,有興趣就去睇la

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-30 22:12 發表 查看引用來源
做定先唔出聲,果然醒目!可以一路做一路玩手機唔會慢,仲話效率唔高?試用期可以即完。
咁處理中,咪諗住處理完先講個結果出黎
咁我前公司既一日工作量,差不多等於我新公司一星期工作量。我前公司都偷到懶,新公司絕對無問題la
試用處係用黎磨合,過左就有分紅同人工加

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-30 22:51 發表 查看引用來源
睇左, 要去J一J, 降下火先
老豆覺得全裸吸睛d定係低胸吸睛d?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-30 22:49 發表 查看引用來源

老豆都係轉左新工, 不過試用其總算過左, 老細都好滿意我表現, 黎緊下年有機會請個人跟我要我帶

做左冇耐, 2020就冇人工加架啦, 希望2021啦, 同埋有Bonus都分返少少比我就心滿意足 ...
我入左職3星期咋,不過d人覺得我好似好熟手,做左好耐咁
其實d野唔難,係煩d,有少少耐性就得
我等3個月後就可以有bonus

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆