上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
177  221.1k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-30 22:58 發表 查看引用來源
女呀, 好似得左啦
老豆好好身材

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-30 23:20 發表 查看引用來源
我鐘意你全祼嗰張頭像相多啲, 雖然低胸有迫爆我既感覺, 不過美感上我覺得阿女全祼咁影夠平均, 好睇啲
其實件低胸係我件背心底黎
我唔明點解好多專門店d bra都好唔集中
我呢件純粹係有墊既背心都集中過專門店個d
亦係因為咁,所以我試左好多間都無買

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-30 23:22 發表 查看引用來源
咁你本身有工作經驗, 做野上心少少就可以好過好多人架啦

都好呀, 我以前有啲工年尾入職係冇Bonus架
咁我細細個就出黎半工讀,多年各種經驗,所以只要唔係太難既野,應該都好快上手
只不過我係電腦白痴+路痴
我份工係夠3個月就有得拆分紅,多勞多得

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-30 23:28 發表 查看引用來源
咁你一定handle到有餘,如果份工同事ok,遲d分紅加人工都唔錯。
其實除左做d野雜d之外,其他都好好,咪當學多d野。反正我目標係升職,全公司都好支持我。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-30 23:32 發表 查看引用來源

買Bra, 我入唔熟呀, 雖然我都識啲女仔係賣Bra, 佢地都大波, 都有大約講過我聽

不過我又好奇, 香港應該都唔少外國人牌子既Bra, 唔會多啲Cup數大啲既碼咩? ...
重點係下圍,我個下圍多數公司都係出到B cup
,C cup都唔多,D cup偏少數,E cup可能10間得1間有,之後得1-2款可以揀
最衰係我下圍連70都唔到,著唔到34

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-30 23:33 發表 查看引用來源
我有個女老闆都係電腦白痴, 所以我幫到佢佢就鍚到我暈
以前學生時期如果有人幫到我做電腦有關既功課,我都會錫到佢暈

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-30 23:37 發表 查看引用來源

升職黎講, 我而家呢個位比較難, 因為再升就係做個Team Head咁

去到某啲位會比較難上
我呢行正常就無得升既,不過因為我有學歷,係爭考個資格試,所以先會咁。係其他人眼中我係低就左,覺得點解我讀左咁多書要坐呢個位。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2019-12-30 23:37 發表 查看引用來源
保險/推銷類工作?
no
我唔洗推銷,某程度上我老細同我上司都唔想咁多客,佢地想我快d升上去,幫輕下佢地

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-30 23:37 發表 查看引用來源
有野學、offer唔錯、公司同事好,一於做落去,以你本事應該好快有得升。
幾時升唔係我同我老細話事,係睇我幾時pass資格試

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2019-12-30 23:40 發表 查看引用來源
日韓bra都好少款比你揀?
你可唔可以上網做下功課,先發問?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆