上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
177  221.1k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 00:51 發表 查看引用來源

Lunch去入數就擺明人多架啦,邊個咁玩你要你中午入數,放工先入唔得咩?

星期六放假要扣補鐘係咩玩法。不過你做得開心就好。

得閒記得度完再私底下話比老豆知唷! ...
梗係老闆娘叫,放工先入d單咪無得即日俾番佢
平時星期六要返工架,放假扣鐘,好過調鋪返工。
好眼訓,明明琴日已經好早訓。好似應該要曬下太陽同埋買d足貼黎用下

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-17 11:21 發表 查看引用來源
好既公司要快d轉五天工作啊
我呢行永遠唔會5day

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 12:47 發表 查看引用來源
曬下太陽有關係架咩?曬下條命會精神啲架?

不過出下街都會放鬆啲個人
有用架
你無聽過冬日憂鬱症咩?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 13:48 發表 查看引用來源
冇呀,冬日大減價就有
唔係每個地方都好似香港咁一年四季都日夜分明,有d地方冬天得好少既日照時間,甚至係無日照時間。咁呢d地方既人,會因為缺乏曬太陽,所以會悶悶不樂,覺得個人無精神,咁就叫冬日憂鬱症

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 15:39 發表 查看引用來源

你咁講,我諗起有啲地區一年300日落雨,嗰啲地方自殺率都好高
所以唔開心,除左要搵人傾,仲要出街曬下太陽

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 16:11 發表 查看引用來源

你著bikini同我出海曬,咁可以又曬又傾,咁就唔會唔開心啦
但我怕曬黑wo
老豆要準備防曬幫我搽架
曬黑左搵你負責架

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 20:04 發表 查看引用來源

幫你搽完好搵野遮下陰,曬黑唔怕,最怕有斑。
無錯,出斑我個fd實殺左我。難得d皮膚好番。
OT中,我估今日又半個鐘

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 20:39 發表 查看引用來源

皮膚喺你度又關你朋友咩事, haha

咁今日又要幾點收工呀?一日要返幾多個鐘呀?
因為我個fd係做美容,我用開佢d產品,之前有段時間爛面,佢已經想打死我,近呢幾個月先好番。
收左工好耐la,同fd等緊拉麵食
扣左lunch,一日8個鐘

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 23:08 發表 查看引用來源

你用佢啲產品仲爛面唔係應該你想打死佢咩? 點解掉返轉咁奇怪既? 係咪因為近排冇咩壓力所以好返好多呢

你就放工去食好西, 我就啱啱操完黎, 再唔操下年又變肥仔啦

一日8個鐘都唔算多, 我大約9個半鐘左右, 但一星期 ...
我用左佢產品都有一段時間,我爛面唔關佢事既,係因為壓力太大,所以個陣除左爛面,仲肥左。用佢d產品係會好快消,但我身體問題消左就另一度爛。
都係臨放工個fd同我講佢係我屋企附近,所以先一齊去食好野。咁樣一餐就洗左我一日飯錢,所以唔可以成日咁食。
我反而鍾意男生有d肉地,肥仔波可以俾我玩,個肚腩可以俾我當枕頭,攬落又舒服。

老豆~岩岩度完真係有大E,不過未到F

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆