上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
778  220.5k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-16 21:54 發表 查看引用來源
就係lunch先得閑去入數,點知ATM超多人。再加上我自己又要去寄野,咪搞到無時間食野
我呢行無淡旺季,開唔開工係老細話事。我星期六放假,係要扣番我d補鐘。 ...
Lunch去入數就擺明人多架啦,邊個咁玩你要你中午入數,放工先入唔得咩?

星期六放假要扣補鐘係咩玩法。不過你做得開心就好。

得閒記得度完再私底下話比老豆知唷!

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 00:51 發表 查看引用來源

Lunch去入數就擺明人多架啦,邊個咁玩你要你中午入數,放工先入唔得咩?

得閒記得度完再私底下話比老豆知唷! ...
我覺得直接比老豆度會好啲,自己度唔夠準架😆

引用:
原帖由 kkmt 於 2019-12-17 04:46 發表 查看引用來源

我覺得直接比老豆度會好啲,自己度唔夠準架😆
你又識啲野wor

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 08:02 發表 查看引用來源

你又識啲野wor
老豆好鬼咸濕🤭

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-17 00:46 發表 查看引用來源
C姐都幾慘。星期六扣番補鐘
我又唔覺得慘,因為本來就係要返工,公司肯補鐘已經好好。

回覆 95# miyeebb 的帖子

好既公司要快d轉五天工作啊

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 00:51 發表 查看引用來源

得閒記得度完再私底下話比老豆知唷! ...
梗係老闆娘叫,放工先入d單咪無得即日俾番佢
平時星期六要返工架,放假扣鐘,好過調鋪返工。
好眼訓,明明琴日已經好早訓。好似應該要曬下太陽同埋買d足貼黎用下

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-17 11:21 發表 查看引用來源
好既公司要快d轉五天工作啊
我呢行永遠唔會5day

回覆 97# miyeebb 的帖子

眼訓試下用熱毛巾。敷下眼。

回覆 98# miyeebb 的帖子

有冇諗過轉行?本身邊行?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆