上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
778  220.5k

回覆 97# miyeebb 的帖子

曬下太陽有關係架咩?曬下條命會精神啲架?

不過出下街都會放鬆啲個人

當年識左個女仔,個女仔嗰時21歲,半工讀。本身都係見過3-4次左右但平時message都算幾好傾啦。咁嗰日我返工都如常傾,但傾傾下就冇左聲氣,我估係返緊學。咁我嗰日正正常常約左朋友食晚飯。點知食食下我朋友電話響話老豆唔舒服入左院,所以好早散場。咁我都冇計啦,唯有走人。點知行行下個女仔又有回我message,問我喺邊。咁用電話覆多2句個女仔就打電話黎。咁我先叫個女仔做Y啦。Y約左人9:30飲野,嗰時大約7:30-8:00左右,咁擺明搵我sip時間啦。不過算啦,反正我都叫半比人甩底,咪去同佢飲返杯到佢朋友黎咪走lor。

形容下Y。佢大約160cm高,又係眼大大,頭髮長長,又唔叫好靚,總之就係後生幾好樣嗰啲啦。約左佢喺中環站恆生等,我就西裝骨骨咁,一見佢,小熱褲,背心仔,露少少腰,都幾搶眼下。坐低喺間酒吧,都係正正常常傾,咁我地係坐隔離既,佢朋友未到9:30都到左。本身諗住完成任務就飲埋呢杯走。點知Y話如果唔趕就繼續啦。佢朋友黎到時我同Y都已經飲左2杯,佢個朋友又叫左3個男仔friend黎。到啲仔黎到時已經飲左3杯。啲仔黎到時都有少少唔客氣啦,聽返Y講係佢地有個friend想溝佢但佢又唔受溝,見我喺度又有少少串串共,但又唔過份既。咁大家又講下年紀,本身佢地以為我同佢地差唔多,點知我講自己幾大時,Y講左句鐘意啲成熟啲既男仔黎激下佢地。冷氣越夜越凍,Y越坐越埋,咁我都比左件外套Y著,啲仔有少少睇唔過眼就想做我地飲,懶有錢咁去買shot。咁我又唔比佢地拋,就買返啤酒叫佢地飲返追返進度。啲仔追追下都放棄,因為飲啤酒太快都辛苦就話轉場。咁其實我同Y都飲得唔少,我都同Y講唔好死頂有事閃先。當啲仔同佢朋友一行出門口,Y一野咀埋黎。我好自然咁拖住左佢隻手。佢笑一笑講句,上去啦。

去到間音樂幾大,有人跳舞既吧,去到一睇班仔買晒Jager boom。強勁音樂加埋呢杯野,其實我覺得Y都差不多,我細細聲同佢講叫佢去避一下。班仔追進度都應該想停下,得返一個都仲想搞Y。話大家隊多杯出去跳舞。咁Y唔服輸就照隊,但跳舞佢都係拉埋我唔show嗰條仔。咁佢無癮啦,同埋Y本身個女仔friend同埋另外2條仔出去un下跳下舞。Y同我去到舞場,Y就攬住我唔理有冇人睇到就狂咀。都唔知過左幾首歌就同Y返埋位打算走人,頂佢班友又拎左啲酒黎同我地講如果想走就要隊埋呢杯酒多過可樂既Long Island。飲完都我都差不多到頂。Y直頭唔駛講,企都企唔穩。咁Y個朋友都好擔心,又驚我唔係好人所以一齊走,一上的士Y個friend男朋友打黎話喺銅鑼灣等佢,佢心急見男朋友就問可否先放低佢,再同司機講Y住邊,仲吩咐司機唔好聽我講去左其他地方。

Y個朋友一落車,Y就同我講好凍,我一開始只係捉住佢手比啲熱力佢,點知佢叫我攬住佢。咁最後我都好乖咁送到Y上樓,但入屋前喺門口又咀起上黎。我用力一手攬住Y黎咀,Y都攬返實我,我左手一攬,咁啱係佢露左少少既腰。咀到我都硬硬地,大膽起上黎伸手去Y個胸。Y唔大波,應該有B吸手波,但我一揸落去就比Y用手捉住,停左再咀,笑住咁話唔俾。我想再咀Y點知佢細細力咬我下唇,跟住話我頭先唔乖。之後又再咀過,點知咀咀下Y伸手摸我條硬晒既啫,我都嚇一嚇,望一望佢,點知Y同我講,一人一次。我見你識玩咁我又話,今次到我咬返你,就喺佢心口位咬一啖,再鍚佢頸,Y引唔住細細聲咁叫左出黎,我再試探咁再揸左Y個胸一下,點知又係比佢捉住隻手。Y問我係唔係咬得唔夠痛。喺互相調情間,Y電話響,佢朋友打黎問我有冇對佢做過啲乜,返到屋企未,咁講兩句話入𨋢啦,收線後大家都冷靜返。Y話夜啦叫我唔好太夜走。比返件外套我,我好唔捨得咁轉身。點知Y拉住我,又一野咀埋黎,叫左我聲衰人,之後趴喺我心口,我鍚一下佢額頭,摸下佢頭髮,叫佢洗完頭要吹乾先好瞓。

著返滿佈Y香氣既外套,條啫硬到爆,喺一個勁想發洩既狀態。望下電話都係11:15左右,send個message比條淫K

我「I want to fuck you now」
淫K「what happen」
我講左個大話
我「I went drinking with friends and saw two cute sexy girls, make me so horny」
淫K「please master, please come and fuck me」
我「get all your holes ready for me, I will arrive in 15 mins」

我一入到條淫K屋企,佢已經換好左套白色護士情趣制服。我除晒自己啲衫,一啖口水吐入淫K個口,就要佢含,可能我太大力插得太入,淫K忍唔住幾次吐返我條啫出黎咳。我嗰時只諗到想射精,要條淫K狗仔式咁對住我,我又一啖口水吐落淫K塊閪就屌入去。我唔算持久,所以平時都會玩好多前戲,又用玩具咁,一開始抽插又唔會太激太大力怕自己太快射。但今次我完全冇理條淫K感受,腦海仲係頭先同Y調情既畫面,前面屌緊一件白色既物體。完全冇理呢件物體有冇享受,我只係要用佢黎比我射精。好快我就射晒出黎。射完冷靜返少少,捉住條淫K個頭,再塞入去個口,插插下發現自己冇乜軟到,條啫仲好敏感,喺半硬狀態下,又插入淫K塊閪,今次插耐左,可能多左淫水同埋啲精,咁我又要條淫雞同我奶返啫上面啲精,反返轉,今次插後門。好彩條淫雞連後門都準好有落潤滑,我插入去後就再次大大力屌,見到第一次中出完淫雞啲精流左落梳化,㩒佢個頭落去要佢啜返乾淨。大大力咁屌淫雞後門,再交下戲咁講,你兩條死臭雞,頭先喺酒吧咁引我,屌撚死你地。但其實內心都係諗住Y,心入面諗住Y把聲,幻想佢叫床,我心入面叫住,Y我要射晒比你啦,我地一齊黎啦。最後又射晒入淫K後門,今次好快,扑2次都係用左30分鐘左右,捉左淫K入廁所,用佢身體做便器比我屙落佢臉,唔比佢沖涼,但又要幫我洗。沖完後我自己著衫走人。

離開時心入面完全冇諗過條淫K,只係見到Y有message。我一睇,係一張沖完涼,包住毛巾吹頭既相,同我講,佢好乖好聽話,有吹頭先瞓。之後再一句晚安。我睇到後立即回覆「Wish I could dry your hair. Goodnight.」

掃下掃下電話收到條淫雞回覆,我差啲唔記得左佢。佢message我話多謝主人頭先屌到佢有2次高潮。睇到後其實都有少少內疚。立即回覆佢「you are a good fun slut, you deserve it」

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 12:47 發表 查看引用來源
曬下太陽有關係架咩?曬下條命會精神啲架?

不過出下街都會放鬆啲個人
有用架
你無聽過冬日憂鬱症咩?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-17 13:38 發表 查看引用來源
有用架
你無聽過冬日憂鬱症咩?
冇呀,冬日大減價就有

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 13:48 發表 查看引用來源
冇呀,冬日大減價就有
唔係每個地方都好似香港咁一年四季都日夜分明,有d地方冬天得好少既日照時間,甚至係無日照時間。咁呢d地方既人,會因為缺乏曬太陽,所以會悶悶不樂,覺得個人無精神,咁就叫冬日憂鬱症

回覆 102# SexDevil 的帖子

謝謝分享,一個很好的晚上,幻想有時總比現實好幾倍

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-17 13:57 發表 查看引用來源
唔係每個地方都好似香港咁一年四季都日夜分明,有d地方冬天得好少既日照時間,甚至係無日照時間。咁呢d地方既人,會因為缺乏曬太陽,所以會悶悶不樂,覺得個人無精神,咁就叫冬日憂鬱症 ...
你咁講,我諗起有啲地區一年300日落雨,嗰啲地方自殺率都好高

引用:
原帖由 Haveaniceday11 於 2019-12-17 14:29 發表 查看引用來源
謝謝分享,一個很好的晚上,幻想有時總比現實好幾倍
我都幾回味嗰晚架,尤其係前嗰part

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 15:39 發表 查看引用來源

你咁講,我諗起有啲地區一年300日落雨,嗰啲地方自殺率都好高
所以唔開心,除左要搵人傾,仲要出街曬下太陽

最重要真系對手識玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆