上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
778  220.9k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-17 20:09 發表 查看引用來源
無錯,出斑我個fd實殺左我。難得d皮膚好番。
OT中,我估今日又半個鐘
皮膚喺你度又關你朋友咩事, haha

咁今日又要幾點收工呀?一日要返幾多個鐘呀?

回覆 120# 出軌無罪 的帖子

咁又唔知呀,不過而家應該唔會食啦。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 20:39 發表 查看引用來源

皮膚喺你度又關你朋友咩事, haha

咁今日又要幾點收工呀?一日要返幾多個鐘呀?
因為我個fd係做美容,我用開佢d產品,之前有段時間爛面,佢已經想打死我,近呢幾個月先好番。
收左工好耐la,同fd等緊拉麵食
扣左lunch,一日8個鐘

回覆 122# SexDevil 的帖子

點解可以咁肯定呢。。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-17 21:17 發表 查看引用來源
因為我個fd係做美容,我用開佢d產品,之前有段時間爛面,佢已經想打死我,近呢幾個月先好番。
收左工好耐la,同fd等緊拉麵食
扣左lunch,一日8個鐘
你用佢啲產品仲爛面唔係應該你想打死佢咩? 點解掉返轉咁奇怪既? 係咪因為近排冇咩壓力所以好返好多呢

你就放工去食好西, 我就啱啱操完黎, 再唔操下年又變肥仔啦

一日8個鐘都唔算多, 我大約9個半鐘左右, 但一星期返五日

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-17 21:31 發表 查看引用來源
點解可以咁肯定呢。。
感覺唔同左ma, 而家熟左, 冇左嗰種好flirty既感覺, 就算我拖住佢, 大家攬住, 都係因為有啲大家好信任對方嗰種

回覆 126# SexDevil 的帖子

老實講。淫娃篇太重口味。反而鐘意睇你同y呢段more😂

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-17 23:13 發表 查看引用來源
老實講。淫娃篇太重口味。反而鐘意睇你同y呢段more😂
咁唔同, 公司淫娃係我既fuck toy, 咁玩上黎實係重口味既

回覆 128# SexDevil 的帖子

會唔會令你正常sex少左趣味

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-18 02:59 發表 查看引用來源
會唔會令你正常sex少左趣味
點講好,又唔會少左既,始終對唔同人都有唔同感覺同玩法。好似對住女朋友既會係sweet,出面搵抂鬥快餐或者sp就enjoy嗰種刺激。對住奴或者呢種淫娃就好想開發佢地同埋調教到啱我發洩性慾用。

不過又咁講,而家冇奴玩,成日都會心掛掛好想搵條女黎發洩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆