上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
778  220.9k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-17 23:08 發表 查看引用來源

你用佢啲產品仲爛面唔係應該你想打死佢咩? 點解掉返轉咁奇怪既? 係咪因為近排冇咩壓力所以好返好多呢

你就放工去食好西, 我就啱啱操完黎, 再唔操下年又變肥仔啦

一日8個鐘都唔算多, 我大約9個半鐘左右, 但一星期 ...
我用左佢產品都有一段時間,我爛面唔關佢事既,係因為壓力太大,所以個陣除左爛面,仲肥左。用佢d產品係會好快消,但我身體問題消左就另一度爛。
都係臨放工個fd同我講佢係我屋企附近,所以先一齊去食好野。咁樣一餐就洗左我一日飯錢,所以唔可以成日咁食。
我反而鍾意男生有d肉地,肥仔波可以俾我玩,個肚腩可以俾我當枕頭,攬落又舒服。

回覆 131# miyeebb 的帖子

肌肉都可以好舒服架。

回覆 130# SexDevil 的帖子

因為開左個頭。自然唔太想停

老豆~岩岩度完真係有大E,不過未到F

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-18 12:09 發表 查看引用來源
我用左佢產品都有一段時間,我爛面唔關佢事既,係因為壓力太大,所以個陣除左爛面,仲肥左。用佢d產品係會好快消,但我身體問題消左就另一度爛。
都係臨放工個fd同我講佢係我屋企附近,所以先一齊去食好野。咁樣一餐就洗左我一日 ...
除左塊面爛,仲有邊度爛?HaHa,唔通係塊......

你返工同屋企好近架?唔知同我近唔近,我住九龍嗰邊,返工就要過香港

冇呀,見朋友又想坐下既,一餐都要百幾二百架啦。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-18 12:09 發表 查看引用來源
都係臨放工個fd同我講佢係我屋企附近,所以先一齊去食好野。咁樣一餐就洗左我一日 ...
啱啱啲人喺fb度share都話鐘意微胖男,但我唔理啦,身形係我自己鐘意,我鐘意有肌肉有線條多啲。

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-18 12:24 發表 查看引用來源
因為開左個頭。自然唔太想停
咁始終我有呢一面,成日心思思都好正常。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-18 12:43 發表 查看引用來源
老豆~岩岩度完真係有大E,不過未到F
有機會比老豆睇下實物,我都想知有幾壯觀。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 13:48 發表 查看引用來源

除左塊面爛,仲有邊度爛?HaHa,唔通係塊......

你返工同屋企好近架?唔知同我近唔近,我住九龍嗰邊,返工就要過香港

冇呀,見朋友又想坐下既,一餐都要百幾二百架啦。 ...
無丫,其他地方都仲好白滑

我平時返工係行路,你話近唔近?我而家都住九龍。按摩就會返番港島(因為之前住港島按開)

所以我平時都係做宅女,如果唔係呢份糧絕對唔夠我洗。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 13:49 發表 查看引用來源

啱啱啲人喺fb度share都話鐘意微胖男,但我唔理啦,身形係我自己鐘意,我鐘意有肌肉有線條多啲。
健康最緊要,你自己鍾意就得la
我最近有乖乖咁按幾下個肚同大脾內側,亦都有出去搵人按,希望可以有番個形。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆