上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
778  221.1k

我DRY咗好耐,餓咗好耐,好想有個淫娃可以畀我盡情去侮辱一番

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-4-19 17:42 發表 查看引用來源

被打定打? 至少知鍾意D咩,很好.
更係比人打😌

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-4-20 01:38 發表 查看引用來源
更係比人打😌
我就鍾意打,想試下(FF)

多D試下唔同玩法,睇下自己鍾唔鍾意。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-4-19 17:14 發表 查看引用來源
呢樣okay
你接唔接受到比人踩住個頭再用鞭鞭打先? 又或者比人一啖口水吐落塊臉再一巴落去, 仲有就係要好似狗咁爬, 同主人啜腳趾, 要好似狗咁食野同去廁所等等, 冇主人批準去廁所就要瀨到自己成褲濕晒

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-4-19 17:15 發表 查看引用來源
但係佢最後都unblock返你喎,可能已經放下
放下左既, 不過佢唔太想我提以前同佢既野

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-4-21 20:16 發表 查看引用來源

我就鍾意打,想試下(FF)

多D試下唔同玩法,睇下自己鍾唔鍾意。
其實好多女仔有奴性, 但唔敢試, 同埋更多係唔敢接受自己既奴性

要搵到佢地出黎開發同調教, 真係唔容易架

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-22 00:35 發表 查看引用來源

其實好多女仔有奴性, 但唔敢試, 同埋更多係唔敢接受自己既奴性

要搵到佢地出黎開發同調教, 真係唔容易架
應該我接受唔到

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-22 09:01 發表 查看引用來源
應該我接受唔到
其實多數女仔一開始講都會話接受唔到,但經過一步一步咁調教同推低個底線,其實好多都得,仲比想像中容易

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-22 11:34 發表 查看引用來源

其實多數女仔一開始講都會話接受唔到,但經過一步一步咁調教同推低個底線,其實好多都得,仲比想像中容易
咁例如點玩

回覆 669# mui1892 的帖子

一般開始都係玩啲簡單綁手蒙眼口塞同打pat pat,之後可以慢慢加入強迫深喉,用啫打臉扯頭髮呢啲,再慢慢就加入狗帶鞭打咁。一步一步黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆