上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
778  220.5k

記得當日係星期四,一早帶定搖控震旦同細碌假狗返公司同淫K玩,由一早玩插入,食飯時玩震旦,再到飯後要條淫K除左條底褲要佢喺公司真空半日,玩到大家都勁想早啲收工返屋企大戰。點知搞到大家都㷫烚烚,條淫K收到男朋友message話佢收早去左佢屋企。心諗,屌,玩左半日冇得扑勁唔甘心。咁到收工大家同車,忍唔住手多多抽下水,又忍唔住送佢返屋企,路上都鍚下攬下摸下,搞到大家都越黎越想要。本身條淫K話送到樓下就算,但我就話上埋樓。咁淫K住27樓,我地坐到28樓再行落一層。喺後樓梯我就大解放,本身真空既淫K已經比我拉高條裙摷到濕晒。條淫K好驚,因為我地已經落返佢住嗰層先摷佢,太近佢屋企都擔心比人發現,尤其係佢男朋友,但佢比我摷到無能力反抗,我拉開拉鏈,禁低條淫K個頭要佢含,硬左,濕左我就扑入去條淫K塊閪。因為我都驚後樓梯野戰會比人發現,所以一開波就又大力又快咁啪,想盡快射。可能因為我又快又大力咁插到條淫K勁舒服,佢雙手要揞住個口唔比自己叫。不過最後條淫雞都比我插到高潮左。我嗰一日都唔算太持久,始終想快啲射,但到我差唔多想射時停左,拉開防火門,推條淫K出去,防火門好近條淫K屋企門口,佢係咁擰頭示意唔好但又唔敢出聲,我地大家放輕腳步去到條淫K門口,喺同淫K既男朋友一門之隔,電眼可以直接望到我地扑野既距離,將所有精射晒入條臭雞淫K塊閪入面。射完條淫K好驚啲精流落地下,一邊用手接住,一邊比我㩒低佢個頭用口同我清潔。其實大家都好驚,我地慢慢放輕腳步咁行返去𨋢口,大家整理返啲衫褲,而條淫K扑完都冇唔記得引誘我,用一個「好衰架你」既淫賤眼神望下我再一邊食返閪流出黎既精,佢仲驚入到屋啲精先流出黎,刻意用手指插入去撩啲精出黎食。

當晚WhatsApp傾計,佢都認自己對背德,派綠帽呢啲行為會特別興奮,我再同佢講話第二日要咁樣再扑多次。到第二日直頭要佢真空成日,扑野時全程塞住早一日我收埋,佢條底褲入佢口扑。而且今次後樓梯扑到淫K就射前就去門口扑,要佢喺男朋戈友隔離高潮。最後我好賤咁顏射佢,要佢勁狼狽,食返臉上既精再用口同我清潔。清潔完又係去返𨋢口整理下就走。

到夜晚,條臭雞居然拍左條片比我睇,係佢喺condom度倒返啲精入口吞比我睇,仲話條仔扑佢冇高潮,好想比我屌咁。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-5-27 21:20 發表 查看引用來源
記得當日係星期四,一早帶定搖控震旦同細碌假狗返公司同淫K玩,由一早玩插入,食飯時玩震旦,再到飯後要條淫K除左條底褲要佢喺公司真空半日,玩到大家都勁想早啲收工返屋企大戰。點知搞到大家都㷫烚烚,條淫K收到男朋友message話 ...
Wow新作喎🤪👍🏻👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-5-27 22:06 發表 查看引用來源
Wow新作喎🤪👍🏻👍🏻👍🏻
係唔係呀唔好比佢沉得太低

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-5-27 22:31 發表 查看引用來源

係唔係呀唔好比佢沉得太低
知道,幫你推一推post

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-5-27 21:20 發表 查看引用來源
記得當日係星期四,一早帶定搖控震旦同細碌假狗返公司同淫K玩,由一早玩插入,食飯時玩震旦,再到飯後要條淫K除左條底褲要佢喺公司真空半日,玩到大家都勁想早啲收工返屋企大戰。點知搞到大家都㷫烚烚,條淫K收到男朋友message話 ...
淫K 好快飛起佢條仔, 轉去同你日做夜做

引用:
原帖由 sexman44264 於 2020-5-28 08:13 發表 查看引用來源
淫K 好快飛起佢條仔, 轉去同你日做夜做
往事黎架啦, 條淫K都結埋婚, 可惜條淫雞比我調教到咁賤咁Cheap, 佢而家老公居然係條軟屌癈J

佢講笑話呢一生既扑野Quota比我用晒

講開, 嗰時佢同我扑野一定密過佢同佢條仔, 就係因為,同我扑野用套用得太快所以佢先打針比我中出

但佢嗰時條仔都仲要用套扑

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-4-8 11:08 發表 查看引用來源

最後一次都幾特別,嗰時佢結左婚冇耐,佢放工行住街等老公收工時比我喺街撞到,半推半就咁比我氹左佢去開房。仲要一玩緊時打比佢老公睇佢仲有幾耐收工。

嗰次之後佢block晒我電話contact。 ...
係咪比佢老公發現左

多謝主人出po 睇完要即刻推🥰

回覆 681# SexDevil 的帖子

好耐冇見ching你;見到你仲有心update同淫K既性事,點都要俾個讚你

引用:
原帖由 ericli19891231 於 2020-5-30 19:06 發表 查看引用來源
係咪比佢老公發現左
唔係,如果發現左就離左婚

早排佢又有同我傾下計,不過而家又冇傾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆