上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
778  220.5k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 15:39 發表 查看引用來源
平時出街咩都遮哂,連個sale都錯估我size,你就知有幾睇唔出我有波la。成日都俾人話我平胸,我都慣架la
我由細到大都未試過真正肥過,高form因為返工成日有食野,先肥到98磅。大學大部分時間都係一百零幾磅,最肥都唔到115。大學 ...
HI, 紅日周圍都係人, 不過平時放工出去行下. 又或者放下大假休息下

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 15:39 發表 查看引用來源
平時出街咩都遮哂,連個sale都錯估我size,你就知有幾睇唔出我有波la。成日都俾人話我平胸,我都慣架la
我由細到大都未試過真正肥過,高form因為返工成日有食野,先肥到98磅。大學大部分時間都係一百零幾磅,最肥都唔到115。大學 ...
聽你講阿女你應該都唔高, 又唔高, 又瘦仲要巨乳, 真係得天獨厚, 絕對係做奴既首選黎
不過點都好, 其實最緊要係健健康康, 飲食同運動最好都有返啲Control就應該好perfect

引用:
原帖由 44707682 於 2019-12-15 16:12 發表 查看引用來源

HI, 紅日周圍都係人, 不過平時放工出去行下. 又或者放下大假休息下
而家人多既地方先唔安全wo
不過我唔出街,同安唔安全無咩太大關係,純粹係懶得出街

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-15 16:41 發表 查看引用來源
聽你講阿女你應該都唔高, 又唔高, 又瘦仲要巨乳, 真係得天獨厚, 絕對係做奴既首選黎
不過點都好, 其實最緊要係健健康康, 飲食同運動最好都有返啲Control就應該好perfect ...
咁我讀書個陣d知識都仲係度,會因應自己身體黎調節。只不過會因應情況黎做,例如大多數都唔食唔飲凍野,但當個日好想食,就會同自己講西醫個套百無禁忌。唔攰心情又好,就會做下運動按下摩咁

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 16:56 發表 查看引用來源
咁我讀書個陣d知識都仲係度,會因應自己身體黎調節。只不過會因應情況黎做,例如大多數都唔食唔飲凍野,但當個日好想食,就會同自己講西醫個套百無禁忌。唔攰心情又好,就會做下運動按下摩咁 ...
我都係由細到大都係瘦底, 讀書嗰時都明明有運動, 但我呢啲做黎做去都係瘦同結實, 一啲都唔大隻

咁見人地男仔大大隻隻幾型呀, 咪又去操野lor, 但操極都唔大隻, 結果要學啲鬼仔咁啪大隻粉, 終於咁有啲成果

而家叫瘦底大波, 好似阿女咁

不過唔到你唔服, 成紀大真係會好易肥, 所以我呢啲中佬又要睇住飲食, 又要多做運動

講時講, 你咁既身材, 應該玩夾腸玩到好熟啦

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-15 17:19 發表 查看引用來源

我都係由細到大都係瘦底, 讀書嗰時都明明有運動, 但我呢啲做黎做去都係瘦同結實, 一啲都唔大隻

咁見人地男仔大大隻隻幾型呀, 咪又去操野lor, 但操極都唔大隻, 結果要學啲鬼仔咁啪大隻粉, 終於咁有啲成果

而家叫瘦 ...
我舊公司個上司成日都話我肥,我就會指住佢個肚腩同佢講,你望下你個肚腩有咩資格話我
我肥瘦同壓力比較有關係,可能前公司壓力大,所以漲左。而家新公司好似幾好做咁,希望快d縮番水。
再有身材都要有人欣賞先得

回覆 26# SexDevil 的帖子

下次返香港搵你😝😝😝

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 19:12 發表 查看引用來源
我舊公司個上司成日都話我肥,我就會指住佢個肚腩同佢講,你望下你個肚腩有咩資格話我
我肥瘦同壓力比較有關係,可能前公司壓力大,所以漲左。而家新公司好似幾好做咁,希望快d縮番水。
再有身材都要有人欣賞先得 ...
得嗰98lb都可以話肥? 你叫佢驗下眼, 不過你有波, 點都會有啲肉地, 有時錯覺比人覺得肥都唔奇既

咁你而家新公司又點先? 冇人欣賞不如比老豆欣賞下丫

引用:
原帖由 kkmt 於 2019-12-15 22:36 發表 查看引用來源
下次返香港搵你😝😝😝
好呀, 美奴妹幾時返香港, 話聲比我知

Christmas返唔返呀?

回覆 69# SexDevil 的帖子

返呀,不過出唔到黎,返得黎幾日不過比人fully booked左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆