上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
778  220.6k

引用:
原帖由 2dmatchman 於 2020-9-17 19:27 發表 查看引用來源
終於有 update! 等到頸都長呀!
等我再update埋下半部, 諗返起嗰次咁Chur法, 而家都有啲攰呀

期待左更新好耐了~~~

好正,終於等到更新

引用:
原帖由 MINIWOODY2.0 於 2020-9-19 00:09 發表 查看引用來源
期待左更新好耐了~~~
多謝你既支持,我就快寫完下半架啦

引用:
原帖由 lmk33333 於 2020-9-20 13:16 發表 查看引用來源
好正,終於等到更新
有人睇我就會有動力出文

扑完第二鑊條淫K話自己落床都冇力,攤左一陣先一齊沖涼。扑完後見到條淫K個妝花晒,塊臉紅左,都有啲心痛。點知條淫K仲喺度氹我,話佢一陣會落妝,同埋啲頭髮都痴左好多口水要洗頭,佢仲扮住貓,著晒全套貓服,爬去廁所,面對住我合埋眼,示意我屙尿落佢塊面。我唔客氣咁屙到佢濕晒,本身條淫K想喺我屙完時同我含,但我話頭先插過後門,叫佢服侍我沖涼就得。咁佢都好乖咁著住成套貓服同我沖涼,之後就到我用腳同佢沖。當然最後就佢自己清潔返啦。落左妝,吹完頭,換返套佢平時屋企著既情趣睡衣出黎,冇化濃妝既淫K,個樣唔淫,仲有啲乖,咁我同佢都攰,攬住左一陣大家都瞓著左。瞓左大約一個鐘左右,一起身,諗下淫野,發現自己又扯到旗了。

扯到旗,咁就順便扑埋啦。但係插咗一陣,感覺其實唔敏感,所以停咗。記得嗰陣時都係四點左右,我示意條淫K在打扮一下,佢冇化妝個樣太乖,好難令我有想射嘅意欲。今次條淫K着咗套空姐服,仲好乖咁拎咗條鞭俾我打佢。我先用佢條空姐巾反綁雙手,拉起佢條短裙,隻腳踩住佢個頭,一咁打落去背脊同pat pat。聽到條淫K好痛苦咁叫我就好興奮,扯住佢頭,一啖口水吐落佢塊面,再逼佢同我含撚。每次佢含到個口離開咗我條啫,我就會向佢塊面吐一啖口水,玩咗一陣之後我就開始屌閪。射咗兩獲之後,敏感度真係好抵,前後門交替咁插,插左一排都冇想射,咁我就唯有停。當然,我唔會就咁放過條淫K,我綁起佢啲手腳,用之前嗰兩碌粗假狗,我插晒佢前後門,同佢戴上個口塞,用埋乳頭夾,仲放埋粒震旦,一於同佢玩個放置play。我冇計過放置咗幾耐,跟住之後用兩碌假狗同震蛋,同條淫K玩強制高潮。玩完之後又轉返到我插,但係都係冇想射嘅感覺,咁我就唯有放過佢。同佢一齊清潔下,準備去食飯。落街嘅時候要佢着咗條摟屌裙,同埋一件露腰嘅吊帶背心,但下面唔俾着底褲。食完飯返上嚟,我拉起條裙就再插,可能隔得耐,終於想射,最後口爆咗條淫K。佢話我第三鑊都仲射好多,我叫佢吐出嚟俾我睇吓有幾多,條淫K就將我啲精,喺嘴角咁慢慢流出黎,流到落地下。我㩒佢個頭,示意佢要好似狗咁趴喺度奶。我一開始用腳踩頭,佢趴係地下奶,之後我將隻腳踩落啲精度,叫佢一路同我奶腳趾,一路奶啲精。就係咁扑完我哋嘅第三鑊。

扑完三鑊諗住今日都夠,我都驚條淫K頂唔順。不過佢都換咗件好性感嘅情趣睡衣,仲要着埋吊帶魚網襪。我哋將今日拍嘅片拎返黎睇,其實佢都睇到濕濕地,我都睇到硬硬地,不過真係冇諗住再扑。夜晚九點幾左右,淫K男朋友打左黎同佢傾左一陣。過咗冇耐,就到我女朋友打俾我,同我講聽日幾點,邊度等,同埋提我記得帶Passport。點知喺我同女朋友傾電話嘅時候,條淫K走過來同我含撚,咁我都硬咗。收線之後,我都想扑,但我又知自己會好唔敏感,好難射,一定要有嘢好刺激到先得。我同條淫K講,如果俾我整痛,或者唔舒服,就大聲嗌關鍵字。大家都清楚之後,我好大力一巴摑左落淫K塊面,向佢吐口水,吐落面同埋吐落口,再迫佢同我深喉。今次深喉得比較粗暴同埋耐,條淫K都頂唔順推開我同咳咗幾次。之後我轉用狗仔式扑,一路屌一路用粗口鬧佢係臭雞,正公廁,連雞都不如。我一路鬧一邊插得越大力,我話要插撚爛佢塊閪,要屌撚爆佢。其實條淫K聽到呢啲說話係會仲high。我叫條淫K用女上黎騎我,但係我諗佢已經高潮到頂唔順,所以佢自動自覺用後門繼續同我騎。今次插後門係用佢啲閪水,同埋殘餘喺佢後門入邊嘅少少潤滑,所以磨擦感大好多。不過佢un,抽插速度唔會夠我做主動咁快。我轉返用男上去插,不過驚整痛同整傷佢,所以提佢如果頂唔順要用關鍵字。我感覺佢刻意夾緊後門想我快啲射,可能佢太集中用力,所以就聽唔到佢有呻吟。我拎起碌假狗,放喺我個肚,兩碌一齊插。條淫K叫到癲咗,有幾下佢向後縮,但比我夾硬扯佢對腳返黎比我繼續插。佢越叫我就插得越快越大力,而佢都越嚟越用力咁用後門夾住我。終於我就射晒入去後門。其實都唔知自己仲有冇嘢射。條淫K腳都軟咁趴咗係地下,我就攤咗喺梳化。感覺到條啫有啲赤赤痛。心諗以後都唔好chur咁盡。

扑左四鑊,我同條淫K都虛脫咁滯。我哋再一齊沖涼,本身我好想氹條淫K飲我既聖水,但佢仲未突破到用口接尿嘅心理關口,所以最後都係屙落面同身。一路同佢沖涼,一路同佢調情,我話佢真係清到我倉。而佢話冇諗到要清我倉咁難,仲笑笑口又怕怕羞咁話自己塊閪同埋後門俾我屌到爛咗唔用得啦。

嗰晚我哋11點幾左右就瞓,第二朝我要5:30起身。鬧鐘一響,條淫K仲快過我起身,一早又過嚟同我含撚。佢話我扑完四鑊都仲可以有晨勃,想睇吓我係咪仲未清倉。瞓完一晚啲敏感度又翻返嚟。不過冇打扮嘅淫K,個樣真係有啲乖有啲純。我又唔想一早就打佢,所以我只係用條底褲塞落佢個口。最後第五鑊就射埋入個閪度。我出門口前都同條淫K沖多次涼,佢再接我啲聖水,不過今次只係比我屙落身。

好彩喺嗰個trip,我條女冇喺第一晚就chur我,比我休息夠先扑。嗰陣時仲年輕,回氣總算快,而家我諗唔得啦。

回覆 716# SexDevil 的帖子

咁快更新有得睇~👏👏👏

引用:
原帖由 MINIWOODY2.0 於 2020-9-23 10:05 發表 查看引用來源
咁快更新有得睇~👏👏👏
想快啲一次過比人睇晒上下集ma

回覆 718# SexDevil 的帖子

大大 你嘅 post 我有收藏,1,2,3 都有!得閒會睇吓㗎!

引用:
原帖由 2dmatchman 於 2020-9-24 19:06 發表 查看引用來源
大大 你嘅 post 我有收藏,1,2,3 都有!得閒會睇吓㗎!
你咁講我好感動, 我呢啲重口味, 踩低女性, 對佢地物化同埋非常侮辱既題才, 好多時都會比人鬧, 話我唔尊重女性, 唔愛鍚對方咁

有支持者本身都唔容易

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆