上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
778  220.6k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-9-24 22:56 發表 查看引用來源

你咁講我好感動, 我呢啲重口味, 踩低女性, 對佢地物化同埋非常侮辱既題才, 好多時都會比人鬧, 話我唔尊重女性, 唔愛鍚對方咁

有支持者本身都唔容易 ...
不過講真依d黑暗面係人都有,不過唔肯認ja ma

引用:
原帖由 ericli19891231 於 2020-9-27 01:56 發表 查看引用來源
不過講真依d黑暗面係人都有,不過唔肯認ja ma
女仔係好難認自己有呢一個黑暗面, 好多有都唔敢試, 唔敢比人知

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-9-28 22:45 發表 查看引用來源

女仔係好難認自己有呢一個黑暗面, 好多有都唔敢試, 唔敢比人知
受左師兄啟發,要ex啜腳趾,原來真係好正,除左視覺效果一流 ,腳趾都好敏感 好舒服

引用:
原帖由 MINIWOODY2.0 於 2020-10-26 14:18 發表 查看引用來源

受左師兄啟發,要ex啜腳趾,原來真係好正,除左視覺效果一流 ,腳趾都好敏感 好舒服
最緊要係你EX又肯同你啜, 佢係咪都係有M底? 如果係可以再調教佢玩多啲野呀

回覆 724# SexDevil 的帖子

都玩左好多野呀,有幫我舔菊花,舒服到叫出黎,仲有用腳踩面,腳趾插佢,可惜未開發佢後門就散左了

引用:
原帖由 MINIWOODY2.0 於 2020-10-28 05:45 發表 查看引用來源
都玩左好多野呀,有幫我舔菊花,舒服到叫出黎,仲有用腳踩面,腳趾插佢,可惜未開發佢後門就散左了
唔緊要呀, 變EX都可以繼續玩, 最好係佢快啲搵到個男朋友, 點知遇著個癈J, 咁你可以唔駛再鍚住佢咁屌, 到時可能開發得仲多野

回覆 726# SexDevil 的帖子

要向師兄多多學習~😁

引用:
原帖由 MINIWOODY2.0 於 2020-10-29 00:40 發表 查看引用來源
要向師兄多多學習~😁
唔好咁講,大家交流交流,而且我最近都冇奴冇sp比我調教

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-10-31 16:20 發表 查看引用來源

唔好咁講,大家交流交流,而且我最近都冇奴冇sp比我調教
咁悶?無女咩 哈哈哈

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2020-10-31 16:48 發表 查看引用來源
咁悶?無女咩 哈哈哈
係wor,唔知咩事,呢排可能冇乜食女運。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆