上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
778  220.5k

引用:
原帖由 kkmt 於 2019-12-16 02:34 發表 查看引用來源
返呀,不過出唔到黎,返得黎幾日不過比人fully booked左
日日都比人卜晒啦?

唔緊要啦,正常聖誕都出唔到黎架啦

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-16 07:30 發表 查看引用來源

日日都比人卜晒啦?

唔緊要啦,正常聖誕都出唔到黎架啦
今次返黎時間太短啦

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-16 02:29 發表 查看引用來源

得嗰98lb都可以話肥? 你叫佢驗下眼, 不過你有波, 點都會有啲肉地, 有時錯覺比人覺得肥都唔奇既

咁你而家新公司又點先? 冇人欣賞不如比老豆欣賞下丫 ...
咁舊公司個陣大概110左右,要著大碼,不過係因為細碼心口同patpat有d窄,又無中碼先著大碼。
新公司係細公司黎,暫時覺得,錢多事少,福利好(都幾人性化),唯一係煩既係會經常有報章雜誌黎做訪問。
等我試下減下個肚腩,聖誕影新相,等大家開心下。可能係食野食得太快,所以個肚有好多風(我都係最近先知),所以先會有腰但肚漲。

回覆 73# miyeebb 的帖子

做下收腹運動。就ok

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-16 10:29 發表 查看引用來源
做下收腹運動。就ok
西醫係無肚風呢個字眼,好似同運動無咩關係

回覆 75# miyeebb 的帖子

通腸胃一流。好快無風

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-16 11:00 發表 查看引用來源
通腸胃一流。好快無風
但我腸胃好暢通wo,每朝都一定有得去,好多時食飽就再去多次

回覆 72# kkmt 的帖子

所以都約晒開聖誕party未?

回覆 73# miyeebb 的帖子

你同我一樣,轉左新工,又係細公司,人工高福利好。最唔好就係乜都要做晒。

有乜相比老豆先睹為快呀,我對你個波Dee好有興趣,想知係咩構造。

你知食得快出事就食慢少少啦,又冇人同你爭食。要唔要老豆餵你呀?

回覆 77# miyeebb 的帖子

你腸胃同老豆一樣,又係日日有,有時仲可以去兩次。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆