上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
778  220.5k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-16 11:56 發表 查看引用來源
你同我一樣,轉左新工,又係細公司,人工高福利好。最唔好就係乜都要做晒。

有乜相比老豆先睹為快呀,我對你個波Dee好有興趣,想知係咩構造。

你知食得快出事就食慢少少啦,又冇人同你爭食。要唔要老豆餵你呀? ...
我呢間就算咩都做哂都好輕鬆,而家儲緊鐘換假,所以我非常唔介意OT。
等等lunch量下係咪真係漲到E先,我都好好奇,我覺得無咁誇張有F
習慣左,以前中學lunch好多時都有好多野做,所以都係倒落肚就算。我食飯一般10分鐘搞掂,粉麵有湯個d會慢少少。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-16 13:18 發表 查看引用來源
我呢間就算咩都做哂都好輕鬆,而家儲緊鐘換假,所以我非常唔介意OT。
等等lunch量下係咪真係漲到E先,我都好好奇,我覺得無咁誇張有F
習慣左,以前中學lunch好多時都有好多野做,所以都係倒落肚就算。我食飯一般10分鐘搞掂,粉麵有 ...
我就唔同,忙起上黎都幾多野做,不過我返一至五,放六日所以都合理既。OT就日日都要咁滯都慣架啦。但乜都冇得補。

你私底下偷偷地話比我知你而家漲到咩級丫。

咁唔好習慣就改啦如果係對身體唔好的話。

又有下一集
點玩都得真係好吸引

多謝分享
一次過睇晒 3 集
不過都係中意第一集多D
後來開始變態 就飛了.

引用:
原帖由 離火 於 2019-12-16 15:46 發表 查看引用來源
又有下一集
點玩都得真係好吸引
係呀,尤其我呢啲玩得都幾變態下,任我玩呢下真係好正。

引用:
原帖由 C.Kari 於 2019-12-16 16:28 發表 查看引用來源
多謝分享
一次過睇晒 3 集
不過都係中意第一集多D
後來開始變態 就飛了.
多謝支持先,係呀,我玩得都算重口味,一開始未試到底線就會就住玩,慢慢就越玩越激。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-16 14:03 發表 查看引用來源
我就唔同,忙起上黎都幾多野做,不過我返一至五,放六日所以都合理既。OT就日日都要咁滯都慣架啦。但乜都冇得補。

你私底下偷偷地話比我知你而家漲到咩級丫。

咁唔好習慣就改啦如果係對身體唔好的話。 ...
反而今日lunch好Q忙,是但買左7仔意粉返公司食,唔得閑量。
我今個星期六,日都放假。今日難得準時走
壞習慣好難改,正所謂學壞3日,學好3年

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-16 20:26 發表 查看引用來源
反而今日lunch好Q忙,是但買左7仔意粉返公司食,唔得閑量。
我今個星期六,日都放假。今日難得準時走
壞習慣好難改,正所謂學壞3日,學好3年
放lunch都要做野,咁都叫放Lunch咩?

你唔得閒度就等我親自幫你啦。

而家我公司都放假mood啦,你地仲搏殺緊咁。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-16 20:58 發表 查看引用來源
放lunch都要做野,咁都叫放Lunch咩?

你唔得閒度就等我親自幫你啦。

而家我公司都放假mood啦,你地仲搏殺緊咁。
就係lunch先得閑去入數,點知ATM超多人。再加上我自己又要去寄野,咪搞到無時間食野
我呢行無淡旺季,開唔開工係老細話事。我星期六放假,係要扣番我d補鐘。

回覆 89# miyeebb 的帖子

C姐都幾慘。星期六扣番補鐘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆