上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
177  220.6k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-11 20:55 發表 查看引用來源
公司的淫娃系列其實出過I同II,有興趣可以去以下條link度睇返

公司的淫娃
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26055605

公司的淫娃II
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27353471&extra=pa ...
老豆好耐無見,有冇好掛住我呢?
老豆出post,一見到就入黎支持

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-11 22:05 發表 查看引用來源
有呀,有掛住你,喺kitty妹妹post度見到你都有留言打個招呼
我有見到丫,不過費事霸佢個post
算係一切順利la
每日都返工放工之後返房訓
返長工好處係穩定,但唔好處係人工少好多
不過叫夠食夠用,今日本身諗住係公司附近食就算,點知唔記得帶銀包,所以返左房,而家好肚餓等緊外賣

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-12 14:40 發表 查看引用來源
你而家喺唔喺香港呀?返咩工?
係香港丫,至於返咩工係秘密

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-14 14:13 發表 查看引用來源

唔通你做特務
呢行圈子好細,費事講la

好眼訓丫
幾時先可以放工丫
老豆陪我傾計

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-14 23:19 發表 查看引用來源

我唔知你咩時間返工放工呀, 我睇住陪你傾有乜所謂wor
我通常係人地放工時間先忙
我5點前如無意外應該都好得閑地係公司扮工
今日放工去試bra,本身係真係諗住試岩就買番2-3套。結果我個size,實在太少選擇。唯一試岩個件,都幾貴下,又唔係特別靚,都係唔捨得買。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-14 23:49 發表 查看引用來源

嘩, 咁你都應該大得好誇張下, 正常啲A-E都應該齊晒碼架啦

咁阿女你收工未
星期六收早,4點鬆d就閃左人
我以前著開32C/D,呢排覺得個胸漲左,所以就咁著有墊既背心。一開頭個sale問我著開咩size,我咪直接同佢講32C/D,佢望一望我個胸,話拎左C俾我試先。點知完全唔岩size,第2個就拎左F俾我試,先叫岩身少少。佢仲問我知唔知我試緊咩size?係F,我呢個下圍無咩選擇,麻煩我食肥d,谷到34,咁樣就算去到G都有多d選擇

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-15 01:03 發表 查看引用來源

我就覺得奇怪, 因為我以前都有個SP係著32E咁上下都冇聽佢話難買Bra, 係有時會真係冇既, 又未去到好難買

32F呢下真係唔知咩概念, 佢仲叫你食肥啲谷上34, 最驚到時你谷到上34又唔止係G, 到時谷到34H你就煩

阿女你搞 ...
其實32呢個下圍去到C已經開始唔係款款有,D已經唔係間間公司有,就算有都選擇少,E就更加唔洗講。我以前買開個間,我上網睇番我呢個size得幾款可以揀,諗緊訂完叫同學幫我拎再寄番香港
我又未到一定要著32F既,算係大E細F
其實我係36B瘦到變32大C細D,之後有一排谷M大D細E,不過一黎完M就會縮番,係呢排唔谷M都明顯地比以前谷M大。可能係因為肥左掛,呢排成日俾人問我係咪肥左。仲諗住呢個冬天要打邊爐同BBQ tim,睇黎要節制下減下肥。
我呢行係見紅就放,所以今日先敢咁夜都唔訓

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-15 01:48 發表 查看引用來源

其實我都唔清楚你係咩身型, 咁你可以由36去到32, 應該好比心機減肥, 係做運動定係控制飲食呀?

見紅就放都好, 起碼約朋友都易就時間呀
我係U記既細碼T可以當裙著既人,成日去睇3 d sale會叫我睇童裝
其實我無認真減過肥,永遠都係得把口,個陣係突然間瘦,仲打算再瘦落去就睇醫生
而家見紅就放先唔易約

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-15 15:02 發表 查看引用來源

咁你即係小隻馬身型但又有巨乳, 呢種好殺食架wor

我有個中同都係咁, 細個嗰時個個笑佢楊貴妃, 因為都算幾靚女, 但肥嘟嘟, 佢明明都冇特別減肥或者做咩運動, 但大大下就瘦, 但高峰接近130磅去到唔夠100磅, 不過佢冇 ...
平時出街咩都遮哂,連個sale都錯估我size,你就知有幾睇唔出我有波la。成日都俾人話我平胸,我都慣架la
我由細到大都未試過真正肥過,高form因為返工成日有食野,先肥到98磅。大學大部分時間都係一百零幾磅,最肥都唔到115。大學突然間瘦個次就係115唔到瘦番到98。印象好深刻,個陣每日磅都減0.2kg,但係我無病,正常食野,無運動。個陣係全身瘦,褲由M變S,對波都有瘦,只不過係上圍無下圍瘦得咁多。
係紅日唔敢出街

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆