上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
177  221.0k

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 17:43 發表 查看引用來源
原來32E 係指下圍32 再加個罩 cup
我就知道你根本唔知咩叫32E
其實我個ex睇唔出我有E唔出奇,因為佢見唔到我背後d肉歸位既樣

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 17:44 發表 查看引用來源
就爸爸師兄啦😝 你身型又岩哂佢😝
但老豆唔係我杯茶
我鍾意d微胖男,唔係老豆呢d肌肉型男

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 17:50 發表 查看引用來源
真係冇咩認識 但你俾個web 好詳細叫長知識
通常我地好膚淺睇見同手揸上去量 咩叫大😝
企係度量係唔準,因為背後d肉無歸位
所以其實目測同手揸都係唔準

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 17:50 發表 查看引用來源
微胖指有肚腩個D ?
yes,不過係肚腩仔,唔係大肚腩
因為我自己都有肚腩,身邊個個太好身材會好大壓力
所以以前個ex個肚腩唔見左,我叫佢食番肥d,俾番個肚腩我,佢身上d肉係我既,唔準隨便減

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 17:55 發表 查看引用來源
甘目測同手揸都係我地D狗公講者😝😝😝咩叫大 都係我地主觀者咩no. 唔重要係揸上手岩唔岩個下先緊要🤣🤣

最準緊係緊標準度法
揸上手應該算ok掛
都叫有彈性,唔會好軟

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 17:56 發表 查看引用來源
甘攪笑當個個女都鐘意6舊
但你鐘意一舊過^^

甘我身型應該附合你要求🤣
其實好多女都鍾意睇6舊,但鍾意身邊個個係一舊
我身邊d仔,大多都好大隻,個胸大過我tim,成日講笑咁講42吋胸肌,仲大過部電視

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 18:00 發表 查看引用來源
有彈性最好
以前識個女仔
佢話自己有D 除左衫 對波好墮下(佢後生女黎廿幾歲)
揸上手好林個隻 夾腸夾實都冇咩feel
so far就算我無特別練胸肌,胸肌偏弱,但都唔算墮,有滿滿既骨膠原

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:05 發表 查看引用來源

仔仔實有架。但香港既仔仔好搶手,有條件就好快有女,條件差少少都好快溝到女。單身既一係條件麻麻,你未必睇得上眼。一係就係啲未玩夠,四圍溝女既。

你咁多大波靚女朋友,應該介紹返比老豆我識下。通常讚人靚女好少係客氣 ...
有冇d條件好又玩夠架?我唔洗靚仔,順眼就得,但我要有米8。唔洗有錢,份糧夠養佢自己,唔好洗腳唔抹腳就得。我好多fd都準備做人妻la,有人想搵我做伴娘,但唔多想做。
係咩?我成日去買野都叫d姐姐做靚姐

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:06 發表 查看引用來源
所我都好怕約女神,太煩,約左又會甩底。我都係搵返啲平民女子算。
最慘係約佢,佢可以遲到,你唔可以遲。又要做人肉腳架,幫佢影n張相,仲要問你邊張好睇,點擺pose好。食飯要相機食先,食完會想盡辦法要你俾,話轉頭俾番你,或者下次請番你,永遠都唔會實現

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 18:07 發表 查看引用來源
呢種最正最鐘意呢種波波 揸上手好有質感 同埋近距離欣賞都好吸引
如果可以揀,我寧願將對波換成又瘦又長既腳
我呢d身材好難揀3著,同一件3,人地著好正常,我著就變左低胸3。如果要就個胸,就要著鬆身3

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆