上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
177  221.0k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:08 發表 查看引用來源
點叫好lady? 未到160都唔算太細粒丫,應該好多女裝衫都係你呢個size
好難講,因為我骨格細,U記細碼可以當裙著

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:14 發表 查看引用來源

我以前都想溝個女仔又係咁講,結果佢同左個細過我但中年發福,冇乜頭髮既做男朋友。都算啦,後來個男仔仲要嫌我想溝個女仔唔夠靚所以飛左佢。
通常d 條件ok既人都會覺得自己條件麻麻,所以唔會揀個條件太好既,反而條件麻麻既人先會覺得自己條件好,可以搵個更好

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:16 發表 查看引用來源
唔係,好多女仔都唔鐘意肌肉一舊舊好明顯嗰啲。其實我都唔係呢種,我都嫌自己肥,想再收一收返啲肥肉。
影黎睇下,最多我轉頭影多張相黎換icon

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:23 發表 查看引用來源

米8本身都難搵啦。你有咁難有仔溝咩?
我讀書個科,女多男少,條件好少少都即刻俾人mark哂,剩低個d就係條件差,但又鍾意玩女既賤男,或者唔識同人溝通,同佢講野會想嘔血既人
做野,我全公司得我老闆係男,但已有2個小朋友
客都係女多男少
我唔鍾意出街

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:28 發表 查看引用來源
好彩我冇呢啲朋友,我有自知之明,未夠級數企女神隔離。
呢d女神最鍾意搵d無佢咁靚既女仔做朋友,咁先襯得出佢靚,仲要好假咁講無咁靚個女仔靚過佢,等d兵讚佢,都係佢靚d

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-12-29 18:33 發表 查看引用來源
其實呢D女仔.....點搵男友
呢d女身邊先多狗公,因為好多男人都睇唔出佢地既機心,仲覺得個女仔好謙虛
推薦你睇下"我的ID叫江南美人",個女配就係呢種人

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:35 發表 查看引用來源
我應該冇乜水腫,你話未屙屎所以有肚腩都有機會既
我反而係極水腫

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:37 發表 查看引用來源

咁我係咪條件ok但又覺得自己麻麻嗰種,我㨂親女朋友都比人question我點解搵個咁平凡,唔搵個靚啲。
應該係
我身邊d fd都係明明靚女/仔,但身邊個個好平凡,大家都覺得佢可以搵個更好

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:37 發表 查看引用來源
影左可以點比你睇?
轉做icon?

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-29 18:39 發表 查看引用來源
心機婊,我身邊都有靚女friend,但又唔係女神lor。夠架啦,做朋友啫。
我d fd好多都係私影model黎,好多fans

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆