上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
276  220.5k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 16:56 發表 查看引用來源
咁我讀書個陣d知識都仲係度,會因應自己身體黎調節。只不過會因應情況黎做,例如大多數都唔食唔飲凍野,但當個日好想食,就會同自己講西醫個套百無禁忌。唔攰心情又好,就會做下運動按下摩咁 ...
我都係由細到大都係瘦底, 讀書嗰時都明明有運動, 但我呢啲做黎做去都係瘦同結實, 一啲都唔大隻

咁見人地男仔大大隻隻幾型呀, 咪又去操野lor, 但操極都唔大隻, 結果要學啲鬼仔咁啪大隻粉, 終於咁有啲成果

而家叫瘦底大波, 好似阿女咁

不過唔到你唔服, 成紀大真係會好易肥, 所以我呢啲中佬又要睇住飲食, 又要多做運動

講時講, 你咁既身材, 應該玩夾腸玩到好熟啦

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-15 19:12 發表 查看引用來源
我舊公司個上司成日都話我肥,我就會指住佢個肚腩同佢講,你望下你個肚腩有咩資格話我
我肥瘦同壓力比較有關係,可能前公司壓力大,所以漲左。而家新公司好似幾好做咁,希望快d縮番水。
再有身材都要有人欣賞先得 ...
得嗰98lb都可以話肥? 你叫佢驗下眼, 不過你有波, 點都會有啲肉地, 有時錯覺比人覺得肥都唔奇既

咁你而家新公司又點先? 冇人欣賞不如比老豆欣賞下丫

引用:
原帖由 kkmt 於 2019-12-15 22:36 發表 查看引用來源
下次返香港搵你😝😝😝
好呀, 美奴妹幾時返香港, 話聲比我知

Christmas返唔返呀?

引用:
原帖由 kkmt 於 2019-12-16 02:34 發表 查看引用來源
返呀,不過出唔到黎,返得黎幾日不過比人fully booked左
日日都比人卜晒啦?

唔緊要啦,正常聖誕都出唔到黎架啦

回覆 72# kkmt 的帖子

所以都約晒開聖誕party未?

回覆 73# miyeebb 的帖子

你同我一樣,轉左新工,又係細公司,人工高福利好。最唔好就係乜都要做晒。

有乜相比老豆先睹為快呀,我對你個波Dee好有興趣,想知係咩構造。

你知食得快出事就食慢少少啦,又冇人同你爭食。要唔要老豆餵你呀?

回覆 77# miyeebb 的帖子

你腸胃同老豆一樣,又係日日有,有時仲可以去兩次。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-16 13:18 發表 查看引用來源
我呢間就算咩都做哂都好輕鬆,而家儲緊鐘換假,所以我非常唔介意OT。
等等lunch量下係咪真係漲到E先,我都好好奇,我覺得無咁誇張有F
習慣左,以前中學lunch好多時都有好多野做,所以都係倒落肚就算。我食飯一般10分鐘搞掂,粉麵有 ...
我就唔同,忙起上黎都幾多野做,不過我返一至五,放六日所以都合理既。OT就日日都要咁滯都慣架啦。但乜都冇得補。

你私底下偷偷地話比我知你而家漲到咩級丫。

咁唔好習慣就改啦如果係對身體唔好的話。

引用:
原帖由 離火 於 2019-12-16 15:46 發表 查看引用來源
又有下一集
點玩都得真係好吸引
係呀,尤其我呢啲玩得都幾變態下,任我玩呢下真係好正。

引用:
原帖由 C.Kari 於 2019-12-16 16:28 發表 查看引用來源
多謝分享
一次過睇晒 3 集
不過都係中意第一集多D
後來開始變態 就飛了.
多謝支持先,係呀,我玩得都算重口味,一開始未試到底線就會就住玩,慢慢就越玩越激。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆