上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
177  220.5k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 13:48 發表 查看引用來源

除左塊面爛,仲有邊度爛?HaHa,唔通係塊......

你返工同屋企好近架?唔知同我近唔近,我住九龍嗰邊,返工就要過香港

冇呀,見朋友又想坐下既,一餐都要百幾二百架啦。 ...
無丫,其他地方都仲好白滑

我平時返工係行路,你話近唔近?我而家都住九龍。按摩就會返番港島(因為之前住港島按開)

所以我平時都係做宅女,如果唔係呢份糧絕對唔夠我洗。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 13:49 發表 查看引用來源

啱啱啲人喺fb度share都話鐘意微胖男,但我唔理啦,身形係我自己鐘意,我鐘意有肌肉有線條多啲。
健康最緊要,你自己鍾意就得la
我最近有乖乖咁按幾下個肚同大脾內側,亦都有出去搵人按,希望可以有番個形。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 13:51 發表 查看引用來源

有機會比老豆睇下實物,我都想知有幾壯觀。
唔壯觀架,其實個上圍比我未瘦落黎前大1-2cm左右咋

老豆~點解我睇中d 好靚既bra都無出32下圍?
我以前買開個間有32E既得11款,我睇得上眼既得3款,仲要睇中個d都偏貴。明明34下圍就有好多又平又靚既選擇。我唔制丫

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 19:22 發表 查看引用來源

阿女你自己住架?九龍住會平啲既,港島太貴了。可以行路返工都好,預時間容易,你喺九龍搵返間按摩就唔駛專登走過海

你做野冇耐就唔好咁大洗。 ...
自己住丫,九龍係平好多,而家收入無以前咁多,都會就住洗。唔似以前咁搵到某一個數,凸出黎個d就可以想洗就洗/儲起。
老豆~你唔明la。放假梗係唔想又留番係九龍,去按摩之餘,仲可以順便行街。話時話想去工展會,等我約下人先。
我唔算大洗架la,但女人要洗既錢真係好多

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 19:24 發表 查看引用來源

你個形而家好差咩?按肚按大脾都唔按下胸?留返比我呀?
又唔係差,只不過可以更好姐
好少按胸
有人幫我按,我又唔介意,不過要乖乖地認真按,唔準抽水架

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 19:26 發表 查看引用來源

一係你咪聽sales姐姐講谷到34,一係就學啲外國人咁free your nipples,如果唔係,你認命啦
你估我唔想谷到34咩?都要谷到先得架,今次漲左一cup,下圍少少都無漲過。
其實好多時都會真空,不過返工就難d

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 20:26 發表 查看引用來源

自己住真係一闊三大,好處係自由度大,有時悶悶地想搵人飲野又唔想出街洗錢都可以叫朋友上黎,爆房錢又慳唔少。

你咁講又啱,放假都會想去遠少少。 ...
咁我一向都自己住開,搬左新地方最唔慣係無雪櫃同無得煮野食。
我又唔鍾意叫朋友上黎我度
以前爆房真係洗唔少錢,不過我好鍾意係房度影d性感相,唔一定會俾人睇,有d淨係自己keep。不過d相之前壞手機無哂lu,我亦無再出去爆房

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 20:29 發表 查看引用來源
我記得嗰時有個女仔同我爆房,又係講明只係想睇下時鐘係點,唔準對佢手多多。我有去呀,但忍死人,仲要按胸,一定勁難忍。
你咁講一講,我又諗番起,第一次上時鐘個陣真係勁怕醜,係驚到腳震。不過之後就上到無感覺

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 20:39 發表 查看引用來源

我又諗起我以前有個sp,佢應該身形同你差唔多,佢又話肥既話首先肥胸同手,腳同腰同下圍冇乜肥過,所以佢要keep住瘦。

而家冬天厚少少既衫真空都應該ok既。 ...
我天生就腳粗(家族遺傳),好難瘦,但亦相對地唔會肥好多,一肥就肥肚腩同埋面,其他地方就還好
我而家仲著緊夏天3,今日短袖短褲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆