上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
177  220.6k

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2019-12-18 23:07 發表 查看引用來源
Haha c姐身經百戰咁
ok la
曾經癲過囉,修身養性左好耐

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-18 23:58 發表 查看引用來源

冇得雪櫃就慘啲, 煮野食, 或者買個電池爐lor

我諗如果我自己住, 最鐘意就係叫朋友上黎食下野飲下酒

你有自己地方就唔駛出去爆房啦

相唔見左再影過就得, 最緊要係唔好流出左啲唔比得人睇既就可以了

我都同我啲S ...
唔煮得野係因為會響警鐘
無心情影,因為無對象係我想引
咁我影開都唔見樣就係費事流出去俾人認到

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-19 00:00 發表 查看引用來源

我第一次去爆房都醉醉地, 所以冇太大感覺, 係有次唔知咩事要等房, 跟住又有其他人等嗰下尷尬左啲
未試過要等

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-19 00:01 發表 查看引用來源

你有冇咁誇張, 話就話今日唔凍, 不過我見公司啲後生女同事, 呢排又變返吊帶短裙仔

後生真係冇咁怕凍

不過過幾日好似又凍返少少, 小心身體啊
今日落左d雨粉,涼番少少,不過依舊短3短褲

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-19 11:59 發表 查看引用來源

修身,但冇修心

Haha
心都有修少少la
但始終見過少少世面,間唔中心思思一定有

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-19 12:01 發表 查看引用來源

對象,祝你好運啦,或者平安夜有收穫呢啲。

我嗰啲收藏好多都影埋樣。
平安夜放工返歸咋
影埋樣流左出去真係成世玩完

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-19 18:44 發表 查看引用來源

即係好似老豆咁,成日心思思想搵隻奴過下主人癮咁
唔識點講,其實我唔好主奴,間唔中玩下都得既,前提係我心情好。SM係會反面,發脾氣,不過好high個陣輕輕拍一兩下都ok,整痛我,我係會還拖架。
女人總愛幻想,但當幻想變成真實,又未必係我地想要既野。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-19 18:46 發表 查看引用來源

冇約朋友咩?定係你冇朋友?

又唔會玩完既,你睇連阿嬌同柏芝呢啲名人都冇事。
冇約人丫,約fd多數都係平日放工食野行街
唔鍾意節日出街
佢地都唔係完全無事,耐唔耐就俾人提起

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-19 21:05 發表 查看引用來源

痛既玩法我都唔特別鐘意, 當然都會玩啦, 我比較鐘意侮辱成份既玩法, 當然呢種玩法都會整整到對方

都係既, 我知好多女仔都會幻想比人輪姦或者係多P, 不過到真係要發生喺自己身上又唔想 ...
自尊心特高(自卑特徵),所以我最多接受到人地話我淫,但其他侮辱接受唔到。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-19 21:07 發表 查看引用來源

節日唔鐘意出街係年紀開始大既特徵黎

咁我節日都未必會出街, 但可能會去某朋友屋企到聚下
可能係慣左唔過節,以前節日就係賺錢好時機,所以一定開工。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆