上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
177  220.6k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-31 15:55 發表 查看引用來源
老豆去玩多數都係戶外活動,你呢啲懶人好似唔多啱咁,雖然我覺得你後生細女應該要多啲郁下。一係呢,我就係去飲下野,呢樣啱你玩既你齋睇唔飲,我醉左你送我返屋企,或者入醫院。

冇暖水呀,冬天泳池會閂。 ...
車~齋睇唔飲,邊好玩
咩戶外活動先?或者我岩呢
咁唯有等夏天

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-31 16:18 發表 查看引用來源
行山呀,潛水呀,影相呀,露營呀呢啲嘢。

你話你少飲酒丫ma要返工keep好個狀態ma,所以你睇我飲haha
行山間唔中一次半次都ok既,係未整親腳前跑開山
潛水就未試過
影相係影人定影景先?
講起露營,我一生人淨係試過一次,個次印象深刻本來3日2夜,但因為半夜落紅雨,緊急撒離去士多避難,等天光細雨d再去拎番d野。
宿營就去左N次
咁第2朝放假都可以飲既,我星期六都約左人飲

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-12-31 17:24 發表 查看引用來源

咁我行山一年都係十次八次左右,香港行既山難度都唔會太高。潛水係小眾活動,如果對海洋有濃厚興趣我都會建議去試下。

冇model比我影呀,都係咩都影下snap shot下咁。

唔好天露營真係幾掃興,所以都會喺冬天去,落雨機會都 ...
好眼訓~岩岩直情訓著左
唔知去邊飲丫

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-1-1 04:06 發表 查看引用來源
新年快樂,我都係去朋友屋企飲ja, 冇出去
新年快樂~我獨自係房

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-1-2 09:12 發表 查看引用來源
咁有冇倒數埋先瞓呀?
一個人,無倒數,但有聽到樓下倒數

又入黎撐下老豆場先
黎緊聖誕老豆應該陪女la

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-12-21 23:11 發表 查看引用來源

有阿女真好, 冇呀, 呢排係得女友, 冇其他女啦, 可能年紀大, 吸引力下降
我都無仔溝
老豆丫~上個月頭有D心情影番D靚相,都未得閑share出黎部電部就飛左落廁所救唔番
之後諗住買部平平地既玩住先,點知好似買到瑕疵品,明明話有64GB,實際得2GB左右用到,LAG到爆炸,變左淨係拎黎Whatsapp同較鬧鐘

引用:
原帖由 SexDevil 於 2020-12-23 00:14 發表 查看引用來源

做乜咁唔小心呀你, 相可以再影過既 唔驚

電話用住先啦, 呢個時間儲返個錢緊要呀
當我部新機唔多叉到電,我試用番我部舊機,又開得番,d相仲係度,係得音量較唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆